Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τέσσερις τραυματίες από εισβολές ληστών σε σπίτια!

Τέσσερις τραυματίες από εισβολές ληστών σε σπίτια!

Επίθεση από ληστές δέχτηκαν ένας άνδρας και τρεις γυναίκες σε Μεσσηνία, Λακωνία και Χανιά..

Συγκεκριμένα, ένας 85χρονος συνταξιούχος Αμερικανος σ’ένα χωριό κοντά στην Κορώνη του δήμου Πύλου- Νέστορος στην Μεσσηνία, βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις κουκουλοφόρους. Οι δράστες που έφεραν πιστόλια και μαχαίρια, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού του και χτύπησαν τον ηλικιωμένο στο πρόσωπο. Οι τρεις άγνωστοι αφαίρεσαν από το πορτοφόλι του 2.500 ευρώ.  Πριν φύγουν τον κλείδωσαν στην τουαλέτα και εξαφανίστηκαν με την BMW του 85χρονου. Τον άτυχο γέροντα βρήκε το πρωί ένας Βούλγαρος που εργάζεται στο αγρόκτημα του!

Η δεύτερη ληστεία σημειώθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Καμαρών του δήμου Ανατολικής Μάνης στην Λακωνία. Θύματα αυτή τη φορά, μια μητέρα και η κόρη της που δέχθηκαν επίθεση μέσα στο σπίτι τους από τέσσερις κουκουλοφόρους. Οι ληστές αφού τις ακινητοποίησαν υπό την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας, τις χτύπησαν με τα χέρια και ένα ρόπαλο και τους άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τέλος, στην περιοχή Πανόραμα της Παλαιοχώρας Σελίνου στα Χανιά, ένας άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι μιας γυναίκας, την τραυμάτισε με μαχαίρι ελαφρά στο χέρι και έφυγε παίρνοντας μαζί του όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε