Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τετάρτη πρωί η υπουργική απόφαση για μεταθέσεις-τοποθετήσεις - Τι προβλέπει

Τετάρτη πρωί η υπουργική απόφαση για μεταθέσεις-τοποθετήσεις - Τι προβλέπει
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.05.2012 | 22:39
Πρώτη δημοσίευση: 01.05.2012 | 21:29

Προεκλογικό “δώρο” κράταγε στα συρτάρια ο ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης,ελπίζοντας βέβαια ότι τώρα που θα το “προσφέρει” κάτι θα πάρει σε ψήφους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert,,το πρωί της Τετάρτης θα ανακοινωθεί η υπογραφή υπουργικής απόφασης για τις μεταθέσεις-τοποθετήσεις των στελεχών.

Σύμφωνα με το σχέδιο που υπήρχε προβλέπεται:


•Έξι μεταθέσεις το πολύ σε 25 έτη υπηρεσίας και μετά απ΄ αυτό το χρονικό διάστημα το στέλεχος να μπορεί να τοποθετείται σε τόπο που θα επιλέξει ή σε απόσταση το πολύ 80 χλμ.
•Στελέχη που υπηρετούν σε φρουρά, που αποτελεί επιλεγμένο τόπο προτίμησής τους δεν μετατίθενται πριν τη συμπλήρωση τριών (3), τουλάχιστον, ετών υπηρεσίας στον τόπο αυτό, ενώ μετατίθενται υποχρεωτικά μετά από διετή τουλάχιστον υπηρέτηση σε φρουρά, που δεν αποτελεί τόπο προτίμησης.
• Οι πίνακες των υπό μετάθεση στελέχών να κοινοποιούνται στις μονάδες μέχρι τις 30 Μαρτίου εκάστου έτους. Αυτοί συνοδεύονται υποχρεωτικά από τους αντίστοιχους πίνακες μορίων των στελεχών που συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής. Στους αποστελλόμενους πίνακες μορίων θα πρέπει να εμφανίζονται συγκεντρωτικά και αναλυτικά τα μόρια εκάστου στελέχους αλλά και η αιτιολογία για όσους δεν μετατίθενται (μη παρέλευση διετίας από τη τελευταία τοποθέτηση, ειδικές καταστάσεις όπως χρόνος διοίκησης, συμμετοχή σε ειδικές αποστολές,άδεια κυήσεως κ.α).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΔΩ

   Διαδώστε αυτό το άρθρο