Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι άφησαν πίσω τους στην ΓΓΕΕ οι 8 υποψήφιοι καναλάρχες

Τι άφησαν πίσω τους στην ΓΓΕΕ οι 8 υποψήφιοι καναλάρχες

Με αθλητικές εφημερίδες, μεγάλες δόσεις αναψυκτικών και… καλό ύπνο κύλισαν οι 70 βασανιστικές ώρες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες για τους οχτώ υποψήφιους καναλάρχες στις αίθουσες και τα δωμάτια της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Η επόμενη ημέρα του «Big Brother» για τα ελληνικά κανάλια βρήκε τους επιχειρηματίες, νικητές και ηττημένους, και τους συνεργάτες τους κουρασμένους, ενώ οι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης να λύνουν το μυστήριο σχετικά με το πως πέρασαν αυτές οι τρεις ημέρες στα δωμάτια… απομόνωσης του κτιρίου της Καλλιθέας.

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι υπάλληλοι των εταιρειών catering που είχαν αναλάβει την τροφοδοσία των 8 επιχειρηματικών σχημάτων μπήκαν στα δωμάτια προκειμένου να μαζέψουν τα πακέτα με το φαγητό και προς ικανοποίησή τους είδαν άδεια πιάτα, γεγονός που δείχνει οτι οι υποψήφιοι έμειναν μάλλον ευχαριστημένοι με το μενού.

Μοναδική εξαίρεση το δώματιο ενός υποψηφίου, ο οποίος δεν φάνηκε να συγκινείται απο τις γαστρονομικές επιλογές καθώς δεν «τίμησε» ούτε ενα πιάτο προτιμώντας τα αναψυκτικά. Τόσο τα αναψυκτικά όσο και τα ισοτονικά ποτά είχαν την τιμητική τους με τους υποψήφιους να τα καταναλώνουν σε μεγάλες δόσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ οι περισσότεροι επέλεξαν να μείνουν μακριά απο αλκοόλ ώστε να διατηρήσουν τη νηφαλιότητά τους όσο κορυφωνόταν η δημοπράτηση.

Και τα οχτώ δωμάτια των συμμετεχόντων παραδόθηκαν στους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης σε άριστη κατάσταση με μοναδική «παραφωνία» το δωμάτιο ενός υποψηφίου στο οποίο αναζητούσαν τα μαξιλάρια. Εν τελεί, διαπιστώθηκε πως ο προσωρινός ένοικος του δωματίου απόλαυσε τον ύπνο του και μάλιστα με πέντε μαξιλάρια(!),όπως και όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι τήρησαν με «ευλάβεια» το προβλεπόμενο απο τη διαδικασία διάλειμμα του ύπνου.

Η μόνη επαφή των συμμετεχόντων με τον έξω-απο την Γενική Γραμματεία-κόσμο ήταν οι εφημερίδες που ζήτησαν όλοι στα δωμάτιά τους με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος προτίμησε τα αθλητικά φύλλα καθώς και την Αυγή.

Ο «λευκός» καπνός που βγήκε με την ανακοίνωση του αποτελέσματος απο τον Λευτέρη Κρέτσο έδωσε τέλος στην περιπέτεια των 8 υποψηφίων καναλαρχών, η οποία θα μείνει αλησμόνητη τόσο στους ίδιους όσο και στους εκατοντάδες δημοσιογράφους που την έζησαν απο τα πεζούλια και τα καφέ της οδού Πάντου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε