Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι είναι ο Εργασιακός Μεσαίωνας (από τη "Λουκετοπαίδεια")

Τι είναι ο Εργασιακός Μεσαίωνας (από τη `Λουκετοπαίδεια`)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.02.2011 | 15:31
Πρώτη δημοσίευση: 23.02.2011 | 15:26

Εργασιακός Μεσαίωνας ονομάζεται η χρονική περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας που διαδέχεται την περίοδο της Φαυλότητας Κ Καραμανλή και τελειώνει με την περίοδο της Χρεωκοπίας του κράτους Γ. Παπανδρέου.

Ο Εργασιακός Μεσαίωνας έμεινε γνωστός ως η περίοδος των Σκοτεινών Αιώνων και των Πολιτικών Απατεώνων. Οι ιστορικοί, κυρίως... της εποχής του Διαφωτισμού και του Παπανδρεισμού, , χαρακτήρισαν τον Εργασιακό Μεσαίωνα περίοδο πολιτικού φανατισμού , τραμπουκισμού και οπισθοδρόμησης, μη λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι η κατάλυση του κράτους από τους Ούνους του ΔΝΤ, επέτρεψε την... εισβολή οικονομικών κατοχικών δυνάμεων με αποτέλεσμα την Γερμανική Αναγέννηση.

Κατά τον Εργασιακό Μεσαίωνα, οπωσδήποτε η επιρροή της του κράτους και της εξόντωσης των μισθών στην κοινωνική και προσωπική ζωή των ανθρώπων μεγιστοποιείται, ωστόσο οι πολιτικοί άρχοντες μένουν πάντοτε υποτελείς της κοσμικής εξουσίας των Βρυξελλών.

Ο Εργασιακός Μεσαίωνας έχει χαρακτήρα θεοκρατικό και φορομπηχτικό , αλλά ταυτόχρονα παρατηρούνται ζυμώσεις, που οδήγησαν στη δημιουργία των νεότερων εθνικών σχηματισμών και ιδεολογιών, όπως της Χρυσής Αυγής και της Χρυσής Δραχμής.

(Από τη Λουκετοπαίδεια, την ελεύθερη σατιρική εγκυκλοπαίδεια)

www.pamelouketo.blogspot.com
   Διαδώστε αυτό το άρθρο