Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Ισμήνη Λέντζου | lentzou@newsit.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.03.2012 | 20:53
Πρώτη δημοσίευση: 21.03.2012 | 13:13

Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό από σήμερα εως και την Κυριακή. Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Η Άνοιξη μετά και τη χθεσινή ισημερία της φαίνεται ότι σταθεροποιεί τη θέση της αφού και τις επόμενες ημέρες οι λιακάδες, οι πρωϊνές ομίχλες, οι λίγες μεσημεριανές μπόρες κυρίως στα βουνά, τα ζεστά μεσημέρια και τα κρύα βράδια θα συνεχιστούν και αυτο πιστοποιουν και τα πρώτα χελιδόνια που ήδη έφτασαν.

Για την Πέμπτη

Περιμένουμε πρωϊνές ομίχλες κυριως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, λιακάδα αργότερα σε όλη τη χώρα αλλά τα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά οποτε δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιες μπόρες στα βουνά της δυτικής και βόρειας χώρας, δηλαδή στην Πίνδο. Οι άνεμοι θα εξακολουθησουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις που στο Αιγαιο θα φτάσουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ, αλλά στο Ιόνιο δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0 εως 22 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εως 22 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 19 με 20 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια του νομού. Το βοριαδάκι θα φτάσει μόνο στον Ευβοϊκό τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

H πρόγνωση της ΠέμπτηςΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Περιμένουμε πρωϊνές ομίχλες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά με κάποιες συννεφιές οι οποιες θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες μπόρες στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Ενώ στο Ιόνιο θα έχουμε σχεδόν άπνοια, στο Αιγαίο θα έχουμε βοριαδάκι που τοπικά στο Καρπάθιο θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από -1εναν εως 21εναν βαθμούς στα βόρεια, από 5 εως 21εναν με 22 βαθμούς στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά και απο 10 εως 18 με 19 βαθμούς κελσίου στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε λιακάδα με συννεφιά κυριως από το απόγευμα και μετά, άνεμους βόρειους - βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία απο 6 εως 20 βαθμούς κελσίου.

H πρόγνωση του καιρού της ΠαρασκευήςΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Σχεδόν αίθριος θα ειναι ο ουρανός αρχικά σε όλη τη χώρα μετά τις πρωϊνές ομίχλες που θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά. Περιμένουμε όμως συννεφιές από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά, στα κεντρικά και στα βόρεια οποτε θα έχουμε και κάποιες μπορες στα βουνά κυρίως της κεντρικης και βόρειας χώρας αλλά περιορισμένης έκτασης και έντασης. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν λιγάκι και θα φτάσουν το πολύ τα 6 μποφόρ αλλά στο Ιόνιο θα έχει σχεδόν άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1εναν εως 20 βαθμους, στα κεντρικά από 4 με 5 εως 20 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 18 βαθμους κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αρκετή συννεφιά με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 εως 19 βαθμούς κελσίου.

H πρόγνωση του καιρού για το ΣάββατοΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Σχεδόν αίθριος θα ειναι ο ουρανός την Κυριακή με πρωϊνές ομίχλες και τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απογευμα στα ηπειρωτικά όπου ενδεχομένως να εκδηλωθούν και κάποιες μπόρες στην κεντρική και βόρεια χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0 εως 20 βαθμους, στα κεντρικά από 4 εως 21 βαθμούς και απο 10 εως 18 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αρκετη συννεφιά αλλά και διαστήματα με ήλιο, βορειοδυτικούς ανέμους μέχρι 3 με 4 μποφόρ το πολύ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 7 εως 20 βαθμούς κελσίου.

ΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ 7 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε νεφώσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε και καμιά βροχή το μεσημέρι και το απογευμα κυριως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοι και δε θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 εως 19 βαθμούς κελσίου.
- Αλεξανδρούπολη: Περιμένουμε συννεφιές και δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια βροχουλα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 εως 16 βαθμούς.
- Βόλος: Περιμένουμε αρκετές συννεφιές και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια βροχή το μεσημέρι και το απογευμα. Απνοια θα έχει ο Βόλος και θερμοκρασία από 6 εως 15 βαθμούς.
- Πάτρα: Περιμένουμε συννεφιές και ειναι πιθανό να εκδηλωθεί βροχή, βορειοανατολικούς ανέμους που δε θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 8 εως 16 βαθμούς.
- Ηράκλειο: Περιμένουμε περισσότερη λιακάδα και λιγότερα σύννεφα, ανέμους ασθενείς μέχρι 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 19 βαθμους κελσίου.
- Ρόδος: Περιμένουμε σχεδόν αίθριο ουρανό με λίγα σύννεφα μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα, ανέμους ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και τον υδράργυρο να κυμαίνεται απο 6 εως 19 βαθμούς.
- Μυτιλήνη: Περιμένουμε αιθριο ουρανό με λίγα σύννεφα από το μεσημέρι και το απόγευμα, ανέμους βόρειους που δε θα ξεπεράσουν τα 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 20 βαθμούς κελσίου.

H πρόγνωση του καιρού της ΚυριακήςΔείτε τον καιρό σε 300 πόλες όλης της Ελλάδας, μέσα αο το Newsit Weather Center


Ισμήνη Λέντζου


   Διαδώστε αυτό το άρθρο