Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι κατέθεσαν για τη σεξουαλική παρενόχληση στο Στρατό

“Για υπηρεσιακούς λόγους” παραδέχτηκε ότι είχε τοποθετήσει κάμερα στο χώρο που έκαναν υπηρεσία υφισταμένες του, ο αξιωματικός ο οποίος ενδέχεται να κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι έρευνες για την υπόθεση ξεκίνησαν χθες με εντατικούς ρυθμούς και εκτός από την καταγγελουσα ,κατέθεσε και ο αξιωματικός για τον οποίο αφήνει υπόνοιες ότι όχι μόνο παρενοχλούσε συστηματικά γυναίκες σρατιωτικούς,αλλά και ότι τις βιντεοσκοπούσε και μετά τις εκβίαζε.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες όσα του προσάπτουν ,παραδέχτηκε την ύπαρξη κάμερας για κάποιο χρονικό διάστημα,αλλά επεσήμανε ότι αυτή είχε τοποθετηθεί για καθαρά υπηρεσιακούς λόγου ασφάλειας κι όχι για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Η καταγγέλουσα στρατιωτικός με την οποία έχουν συνομιλήσει ανώτεροί της οι οποίοι εμπλέκονται στις έρευνες,χαρακτηρίζεται ως “άτομο συγκροτημένο” και η ιστορία η οποία διηγείται θεωρείται “πειστική”. Ωστόσο κανένα από τα δύο επιχειρήματα δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανό από μόνο του ,για να κατηγορηθεί ο αξιωματικός. Χρειάζονται κάποια επιπλέον στοιχεία ,τα οποία οι στρατιωτικές αρχές λένε ότι αναζητούν. Κάποια απ΄ αυτά είναι ήδη στα χέρια τους. 

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε