Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λέει για τον Λουκά Παπαδήμο ο συμμαθητής του Κώστας Αρζόγλου

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου μιλά μόνο στο Newsit  για τον επίσης διάσημο συμμαθητή του…Λουκά Παπαδήμο.

Σε διπλανά θρανία καθόνταν στο Κολλέγιο Αθηνών οι συμμαθητές Λουκάς Παπαδήμος και Κώστας Αρζόγλου. Και οι δύο αποφοίτησαν το 1966. Και οι δύο ήταν καλοί μαθητές. Ο Λουκάς Παπαδήμος περισσότερο στα μαθηματικά και στην ιστορία , ο Κώστας Αρζόγλου περισσότερο στο σχέδιο και στα καλλιτεχνικά. Η διαδρομή και των δύο απέδειξε πως πέτυχαν και οι δύο σε αυτό που αγάπησαν με πάθος από νέοι.

Ο Κώστας Αρζόγλου ξεκλείδωσε τις μαθητικές του αναμνήσεις και μοιράστηκε κάποιες από αυτές μαζί μας.
“Χαίρομαι πάρα πολύ για τη διαδρομή του Λουκά” μας είπε και συνέχισε “έχω μνήμες από τον Λουκά στο σχολείο, στην τάξη. Στα μαθηματικά ήταν πάρα πολύ προσηλωμένος. Καθόμασταν σε διπλανά θρανία, τελείως διπλανά δηλαδή. Ήτανε πολύ καλός μαθητής, θυμάμαι και στην ιστορία ήταν πολύ καλός. Δεν ήταν ζωηρός και δε συμμετείχε στις μαθητικές πλάκες εύκολα, υπήρχανε πολύ πιο άτακτα παιδιά και εγώ όσο με έπαιρνε συμμετείχα στις πλάκες αλλά όχι ο Λουκάς”.

“ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”
“Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη μεθοδικότητα και στην οργάνωση  του Λουκά” δήλωσε ο κύριος Αρζόγλου και συμπλήρωσε ” νομίζω ότι σε αυτή τη φάση χρειάζονται άνθρωποι με γνώσεις. Αυτό το κουστουμάκι που μας έχει φορεθεί από την Ευρώπη μας πέφτει λίγο στενό. Ο Λουκάς νομίζω πως ξέρει πολύ καλά πως θα είμαστε εντάξει και στις υποχρεώσεις μας χωρίς να πληγούν οι άνθρωποι, χωρίς να κοιτάμε μόνο να βγουν τα νούμερα της οικονομίας. Ο Λουκάς είμαι σίγουρος ότι  θα έχει αυτή την αντίληψη, όχι με την έννοια να κάνουμε ρουσφέτια αλλά με την έννοια πως το κουστουμάκι θα μας έρχεται καλά”.

“ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ …ΚΟΥΡΑΓΙΟ”
Τέλος ο κύριος Αρζόγλου μας είπε και τι εύχεται στον συμμαθητή του. “Ευχομαι να είχε αναλάβει 20 χρόνια πριν αυτή την ευθύνη. Τώρα του εύχομαι πολύ μεγάλο κουράγιο γιατί έχει να κάνει φοβερά πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Σαίξπηρ λέει πως “η νύχτα είναι γκαστρωμένη” και νομίζω πως έχει να περάσει πάρα πολλές τέτοιες νύχτες ο Λουκάς”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Κώστας Αρζόγλου για τον συμμαθητή του Λουκά Παπαδήμο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαδήμος: Πείτε μου το σχέδιο να σας πω αν δέχομαι

Ποιος είναι ο πιθανός νέος πρωθυπουργός

Στα τηλέφωνα Παπανδρέου – Σαμαράς – Θα ανακοινώσουν μόνο το όνομα

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε