Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λέει στο Νewsit o καλύτερος φίλος και δεξί χέρι του Λ.Τζανή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Χάσαμε το καλύτερο παιδί του Βόλου, δεν άντεξε να δεχτεί ότι διασύρθηκε το όνομά του. Είχαμε ραντεβού για χθες αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον δω” λέει κλαίγοντας ο Αριστείδης Βούλγαρης. Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του πρώην Υφυπουργού.

Συντετριμένος είναι ο καλύτερος φίλος του Λεωνίδα Τζανή και στενός του συνεργάτης. Η είδηση της αυτοκτονίας του πολιτικού από τη Μαγνησία βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στον φίλο του Λεωνίδα ο κυριος Αριστείδης Βούλγαρης βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στο Νewsit.

Oπως χαρακτηριστικά δήλωσε “φεύγουν άτομα με ευθυξία, μόνο και μόνο γιατί δεν άντεξε να δεχτεί οτι διασύρθηκε το όνομά του. Δυστυχώς, χάσαμε το καλύτερο παιδί του Βόλου. Βγαίνει σήμερα μια λίστα, αύριο μια άλλη λίστα και βάζουν ανεξέλεγκτα ονόματα μέσα μόνο και μόνο για να διασύρουν τα άτομα.

Εμείς στις 4.00 από την εκκλησια του Αγίου Νικολάου, τη Μητρόπολη του Βόλου θα πούμε το τελευταίο αντίο, όλος ο κόσμος κλαίει για το χαμό του Λεωνίδα. Ηταν ένας ακέραιος χαρακτήρας. Οπου πέρασε άφησε το στίγμα του. Δεχοταν συνέχεια πελάτες στο δικηγορικό του γραφείο και τους εξυπηρετούσε αμισθί γιατί ο κόσμος στενάζει και δεν έχει χρήματα.

Ημουν φίλος του μια ολόκληρη ζωή, δέκα τουλάχιστον χρόνια ήμουν το δεξί του χέρι και μιλάγαμε καθημερινά, συναντιόμασταν τα λέγαμε. Προχθές μιλήσαμε στη μιάμιση το μεσημέρι και ειχαμε δώσει ραντεβού για τη χθεσινή μέρα να τα πούμε και δυστυχώς δε πρόλαβα γιατί έκανε την απονενοημενη πράξη.

Εμένα μου ειπε ” δε δέχομαι το διασυρμό, δε δέχομαι να βγαίνουν στις εφημερίδες ονόματα μεταξύ των οποίων και το δικό μου χωρίς στοιχεία“. Δεν υπάρχουν στοιχεία, ούτε ποτέ κλήθηκε να λογοδοτήσει, ούτε τίποτα. Ηταν άνθρωπος ακέραιος και γι΄αυτό έγινε αυτό που έγινε. Εγώ λέω σε όλους να κοιτάξουν να μη δημοσιεύουν ανεξέλεγκτα στις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα διοτι θα πάρουν πολύ κόσμο στο λαιμό τους.

Η οικογένεια του είναι χάλια, τα παδιά του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, η γυναίκα του ειναι φυτό.

Εγώ πιστεύω οτι ήταν μια στιγμιαία απόφασή του, να κάνει αυτο το πράγμα. Πιστεύω οτι θα μας δώσει δύναμη ο χαμός να παλαίψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο φίλος και στενός συνεργάτης του Λεωνίδα Τζανή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παράπονο του Λεωνίδα Τζανή

“Δεν θα αντέξω νέο διασυρμό” – Να προσέχετε την γυναίκα μου και τα παιδιά μου – Σοκ από την αυτοκτονία του πρώην υπουργού – Σήμερα η κηδεία στο Βόλο

Αυτοκτόνησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής – Το όνομα του ήταν μέσα στη λίστα με τους 36 πολιτικούς
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε