Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Εμπλοκή; Ασφαλιστικά μέτρα του STAR εναντίον Σαββίδη – Καλογρίτσα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες να έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου, τα προβλήματα δεν φαίνεται να τελειώνουν. Η νέα εμπλοκή έχει να κάνει με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά του καναλιού STAR.

Η αλήθεια είναι πως ο δρόμος για τον διαγωνισμό σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες κάθε άλλο παρά στρωμένος με… ροδοπέταλα είναι. Το να πούμε με “αγκάθια” μοιάζει περισσότερο ακριβές κι ένα ακόμη φαίνεται πως έχει εμφανιστεί.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου το Mega, έχει να κάνει με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την τηλεόραση του STAR, η οποία ζητά να αναβληθεί η διαδικασία αδειοδότησης και να τεθούν εκτός διαγωνισμού δύο από τους εννέα διεκδικητές των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις υποψηφιότητες των κ.κ. Ιβάν Σαββίδη και Χρήστου Καλογρίτσα. Στο 25 σελίδων έγγραφο των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν από το STAR στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αναφέρεται πως οι δύο συγκεκριμένες υποψηφιότητες δεν πληρούν τους όρους του διαγωνισμού.

Κατόπιν αυτού, το STAR επίσης ζητά όπως προαναφέραμε να ανασταλεί η διαδικασία αδειοδότησης, προκειμένου να συζητηθεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί αναμφισβήτητα νέα δεδομένα στη διαδικασία, αφού χρόνος… δεν υπάρχει με δεδομένο πως στις 30 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να γίνει ο διαγωνισμός. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε