Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Την Τρίτη οι αποφάσεις για νέες απεργίες στα μέσα μεταφοράς

Ταλαιπωρία περιμένε την Τρίτη όσους κινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες από την 24ωρη απεργία που έκαναν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικλης μεταφοράς αλλά και από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, που διαμαρτύρονται για τις μειώσεις μισθών και την εργασιακή εφεδρεία, θα συνεδριάσουν αύριο για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Υπάρχει η σκέψη για νέα απεργία, την Πέμπτη, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά.

Μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και τραμ παρέμειναν ακινητοποιημένα έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης πράγμα που προκάλεσε μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσες του επιβατικού κοινού. Κανονικά γίνονταν μόνο τα δρομολόγια του προαστιακού και των τρένων του ΟΣΕ.

Η απεργιακή κινητοποίηση σε συνδυασμό με τον άστατο και βροχερό της Αθήνας, δυσκόλεψαν πάρα πολύ τους εργαζόμενους να φτάσουν έστω και με καθυστέρηση στις δουλειές τους. Η κίνηση σε όλους τους δρόμους ήταν ιδιαίτερα αυξημένη αφού τα Ι.Χ. και τα ταξί ήταν τα μόνα μέσα με τα οποία μπορούσε κάποιος να μετακινηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Κλειστές οι τράπεζες 18 και 19 Οκτωβρίου

Στεριά και θάλασσα έγιναν ένα στον Πειραιά! – Δείτε ΦΩΤΟ

Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε