Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Την παραίτηση του Υπουργού Υγείας ζητούν οι φαρμακοποιοί

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 11.12.2012 | 12:28
Πρώτη δημοσίευση: 11.12.2012 | 12:27

Στα άκρα η κόντρα Υπουργείου Υγείας - φαρμακοποιών με φόντο τις απλήρωτες οφειλές του ΕΟΠΥΥ. Κλειστή αυτή την ώρα η Αριστοτέλους από χιλιάδες φαρμακοποιούς.

Μετωπική συγκρουση κυβέρνησης - φαρμακοποιών με τους δεύτερους να ζητούν την παραίτηση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου δια στόματος του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Το πρόβλημα ειναι οι ανεξόφλητες οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς οι οποίοι ζητάνε από την κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Αυτή την ώρα οι φαρμακοποιοί πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στην Αριστοτέλους.Σε κάθε περίπτωση οι μόνοι χαμένοι από αυτή την σύγκρουση είναι οι εκατομμύρια ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ  που για μια ακόμη φορά γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στο Υπουργείο Υγείας και στους φαρμακοποιούς.Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος συνεδριάζει εκτάκτως αυριο Τετάρτη, 12/12.2012, για να αποφασίσει τη στάση θα τηρήσουν οι φαρμακοποιοί από εδώ και πέρα.

Ωστόσο όπως δήλωσαν στο Νewsit εάν ο Υπουργός Υγείας επιμείνει στην απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων τότε εκείνοι θα αναστείλουν τις εφημερίες τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος Λυκουρέντζου-Φαρμακοποιών - Κλειστά τα φαρμακεία την Τρίτη σε όλη την Αττική

Φαρμακοποιοί: Συνεχίζουν το «μπλόκο» στον ΕΟΠΥΥ!

Πόλεμος ΕΟΠΥΥ-Φαρμακοποιών για ατομικές συμβάσεις! Νέο τρικ για μπλόκο στις απεργίες - Ελλάδα

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο