Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Την πρόλαβαν λίγο πριν αυτοκτονήσει !

Την πρόλαβαν λίγο πριν αυτοκτονήσει !
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.10.2012 | 09:59
Πρώτη δημοσίευση: 01.10.2012 | 09:59

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Μόνο μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο επτά άνθρωποι εντοπίστηκαν απ' τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κυριολεκτικά σώθηκαν την τελευταία στιγμή πριν προβούν στην αυτοκτονία

Τα άτομα είχαν ενημερώσει φίλους στο facebook, άλλοι είχαν στείλει e-mail σε τηλεοπτικούς σταθμούς και sites, όλοι δήλωναν πρόθεση να αυτοκτονήσουν.
Ευτυχώς ενημερώθηκε σε όλες τις περιπτώσεις η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έδρασε άμεσα. Τα ίχνη όλων εντοπίστηκαν.
Σε μια περίπτωση μάλιστα μέσω της Europol ενημερώθηκαν οι αρχές της Γερμανίας καθώς το άτομο που δήλωνε πως θέλει να αυτοκτονήσει έμενε εκεί.
Πιο σοβαρή απ' όλες, σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήταν η περίπτωση μιας γυναίκας στην Ελλάδα την οποία οι αρχές πρόλαβαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Είχε ήδη προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της όταν εντοπίστηκε και ευτυχώς μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι πως όλο το 24ωρο σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί το τηλέφωνο 11012 και η ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr , όπου οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά, με σκοπό την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας
  2. Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές! Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!
  4. Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη
  5. 50.000 δολάρια για το  κεφάλι  του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids] 50.000 δολάρια για το "κεφάλι" του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids]
  6. Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ! Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!