Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τις ηγεσίες τους δείχνουν οι ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΖΗΤΑ για την μεταξύ τους κόντρα

Τις ηγεσίες τους δείχνουν οι ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΖΗΤΑ για την μεταξύ τους κόντρα

Τα μαχαιρώματα γίνονται στην ηγεσία για το ποιος θα καρπωθεί την επιτυχία καταγγέλλουν στο Newsit συνδικαλιστές των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΖΗΤΑ οι οποίοι λένε πως μεταξύ τους δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν.

Ξεκάθαρο μήνυμα πως “εμείς δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε” στέλνουν οι αστυνομικοί των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΖΗΤΑ. Εμείς ειμαστε στο πεζοδρόμιο και κυνηγάμε το έγκλημα, άλλοι θέλουν να παίρνουν τα εύσημα και δε θέλουν να λειτουργήσει ένα κέντρο αναφορά στη ΓΑΔΑ, όπως προτείνουμε εμείς.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Nίκος Καραδήμας “πάντα στα υψηλά κλιμάκια της επετηρίδας υπάρχουν αυτές οι διαμάχες με αποτέλεσμα να την πληρώνει το κατώτερο προσωπικό. Τα τελευαταία χρόνια δε, υπήρχε η ανοχή αυτών των πρακτικών και σε πολιτικό επίπεδο ακόμη και σε επίπεδο συνδικαλιστικών οργανώσεων στις Ομοσπονδίες. Εμείς μετά τον τραγικό θάνατο των δύο συναδέλφων στου Ρέντη είχαμε μιλήσει ακόμη και για παραιτήσεις. Δυστυχώς δε μας άκουσε κανένας. Είναι κρίμα που συμβαίνουν αυτά στις δύο μάχιμες ομάδες. Τα 2 κέντρα, 3 ή 4 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ δεν μπορούν να συντονιστούν οι ομάδες. Εμείς θέλουμε να υπάρχει ένα κέντρο. Όμως αυτο δεν έχει γίνει και η κάθε ομάδα διαβιβάζει με τον ασύρματο τα περιστατικά στο προσωπικό το δικό της για να έχει αυτή την επιτυχία. Όμως δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι το έγκλημα έχει μεγαλώσει και η επιτυχία πρέπει να είναι συλλογική και όχι προσωπική και ατομική. Τα μαχαιρώματα γι΄αυτό γίνονται, για το ποιος θα έχει την επιτυχία”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit ο κ. Νίκος Καραδήμας:

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Γιάννης Φαναριώτης ο οποίος δήλωσε στο Newsit “οι συνάδελφοι που παραιτήθηκαν αισθάνθηκαν ότι έχουν εγκαταλειφθει και δεν είχαν την προστασία της ηγεσίας της αστυνομίας. Η αντιπαλότητα της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ΖΗΤΑ ανήκουν στην ίδια διεύθυνση. Στην αστυνομία υπάρχει ιεραρχία. Αν κάποιοι δεν μπορούν να διευθύνουν τις ομάδες δε φταιεί το χαμηλόβαθμο προσωπικό που δεν έχει να μοιράσει τίποτα. Οι αντιπαλότητες από την κορυφή ξεκινάνε και πρέπει να σταματάνε στην κορυφή“.

Ακούστε τι δηλωσε στο Newsit o κ. Γιάννης Φαναριώτης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους 200 άνδρες της ΔΕΛΤΑ!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε