Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Της την «έπεσαν» άνδρες των ΜΑΤ γιατί υπερασπίστηκε διαδηλώτρια (VIDEO)

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 26.09.2012 | 17:49

Νεαρή Ελληνίδα θέλησε να υπερασπιστεί μια Αμερικανίδα διαδηλώτρια και ήρθε αντιμέτωπη με άνδρες των ΜΑΤ. Είναι μόλις το ένα περιστατικό απ’ όσα έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε άλλο, οι άνδρες των ΜΑΤ «πιάνουν» έναν νεαρό και τον οδηγούν πίσω από ένα φυλάκιο, έξω από τη Βουλή. Νωρίτερα, σύμφωνα με καταγγελία διαδηλωτών, άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ έσπρωξαν γυναίκες και επιτέθηκαν με σπρέι σε πολίτες. (Περισσότερα εδώ)

Οδός Όθωνος, κέντρο της Αθήνας. Η συγκέντρωση έχει διαλυθεί εξαιτίας των επεισοδίων. Μια ομάδα 20-30 ατόμων, παραμένει στην πλατεία και τα ΜΑΤ επιχειρούν να τους απομακρύνουν.

Μια κοπέλα φαίνεται στο video να κάθεται στο πεζοδρόμιο και άνδρες των ΜΑΤ είναι γύρω της. Μια Ελληνίδα, προσπαθεί να την υπερασπιστεί. «Θα σου κάνω μήνυση» λέει σε έναν αστυνομικό που την πλησιάζει και επιχειρεί να την απομακρύνει.Στο δεύτερο περιστατικό, για άγνωστο λόγο οι άνδρες των ΜΑΤ πιάνουν έναν νεαρό και τον ρίχνουν στο έδαφος, πίσω από ένα φυλάκιο, στο πλάι της Βουλή. Τον κρατούν εκεί, ενώ ένας από τους άνδρες των ΜΑΤ βάζει το σώμα του μπροστά «μπλοκάροντας» τη... θέα για τους δημοσιογράφους.

Στο video ακούγεται μια γυναίκα να τους φωνάζει: «πρέπει να είστε περήφανε για αυτά που κάνετε για 400€. Κι αν αποκτήσετε παιδιά να δω μεθαύριο τι θα τους λέτε».ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEOΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαδηλωτές καταγγέλλουν επίθεση από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑTags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο