Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το 5ο ετήσιο συνέδριο για την άμυνα και την ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το 5ο ετήσιο συνέδριο για την άμυνα και την ασφάλεια «”EXPOSEC DEFENSEWORLD” | Moving toward a dynamic Defense & Security Policy», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το συνέδριο διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), την Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροναυπηγικής και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).

Στόχος του συνεδρίου είναι η συμβολή στη χάραξη στρατηγικής για την αποτελεσματική θωράκιση της χώρας σε επίπεδο άμυνας και εσωτερικής ασφάλειας.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου, κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενώ επίσης θα τοποθετηθούν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, καθώς και υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ ομιλητές από την ακαδημαϊκή, την πολιτική και την επιχειρηματική κοινότητα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως ομιλητές στις συνεδριακές ενότητες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε