Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το BBC υποκλίνεται στη Σαντορίνη!

Το BBC υποκλίνεται στη Σαντορίνη!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.12.2011 | 09:22
Πρώτη δημοσίευση: 01.12.2011 | 09:15

«Δε μοιάζει με κανέναν άλλο μέρος στη Γη. Εδώ, όλα είναι πιο φωτεινά»! Αυτός είναι ο λόγος που το BBC κατέταξε τη Σαντορίνη στην πρώτη θέση των πέντε ομορφότερων νησιών στον κόσμο!

«Ένα αρχαίο νησί που έζησε μια από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στην ιστορία, η Σαντορίνη δε μοιάζει με κανένα άλλο μέρος της Γης. Εδώ, 120 μίλια νοτιοδυτικά της ηπειρωτικής Ελλάδας, όλα είναι πιο φωτεινά: τα άσπρα σπίτια με τις καμάρες τους, η θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν την καλντέρα», με αυτές τις λέξεις παρουσιάζει τη Σαντορίνη το BBC.

Στον κατάλογο με τα ομορφότερα νησιά στον κόσμο, τη Σαντορίνη ακολουθούν: το Μπαλί στη Ινδονησία, το Κέιπ Μπρίτον στον Καναδά, τα νησιά Μπορακάι στις Φιλιππίνες και το Γκρέιτ Μπάριερ Ριφ στην Αυστραλία.
Μπαλί, Ινδονησία
Μπαλί, Ινδονησία
Κέιπ Μπρίτον, Καναδάς
Κέιπ Μπρίτον, Καναδάς
Μπορακάι, Φιλιππίνες
Μπορακάι, Φιλιππίνες
Γκρέιτ Μπάριερ Ριφ, Αυστραλία
Γκρέιτ Μπάριερ Ριφ, Αυστραλία
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαντορίνη συγκεντρώνει θα διεθνή βλέμματα ή κερδίζει διακρίσεις από διεθνή περιοδικά του τουριστικού χώρου αλλά και άλλους τουριστικούς οργανισμούς και μέσα ενημέρωσης. Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών στον κόσμο.

Οι διακρίσεις αυτές έχουν ενισχύσει ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα προς την Σαντορίνη από κάθε γωνιά του πλανήτη και έχουν επιμηκύνει σημαντικά την τουριστική περίοδο. Σημειώνεται ότι τα πρώτα κρουαζιερόπλοια φθάνουν στο νησί στα τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου και συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική αλητεία – Αρχηγός κόμματος ''απέκρυβε'' σπίτι στη Σαντορίνη

Ντοκιμαντέρ του BBC για την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης

"Πρέπει να δεις την Σαντορίνη πριν πεθάνεις" λέει κορυφαίο περιοδικό των ΗΠΑ

Μόδα για τους ξένους οι γάμοι στη Σαντορίνη!

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο