Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το ΔΝΤ νοίκιασε ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη!

Το ΔΝΤ νοίκιασε ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη!
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.10.2010 | 08:13
Πρώτη δημοσίευση: 15.10.2010 | 08:13

Ευάερο, ευήλιο, διαμπερές και φυσικά ρετιρέ. Το ενοίκιο που πληρώνουν το μήνα; Όσος ο μισθός που απαίτησαν να παίρνει ο Έλληνας όλο το χρόνο!

Βάσει Μνημονίου με την τρόικα, άρα και με το ΔΝΤ οι προσλήψεις στο Δημόσιο έχουν παγώσει και κάπως έτσι ήρθαν οι διαμαρτυρίες που έβαλαν και σήμερα λουκέτο στην Ακρόπολη.

Οι μόνοι που μπορούν να θαυμάσουν σε... πρώτο πλάνο την Ακρόπολη είναι όμως οι εκπρόσωποι-ελεγκτές του ΔΝΤ που νοίκιασαν 250 “φτωχικά” τετραγωνικά, δυο ολόκληρους ορόφους “φάτσα” στον Ιερό Βράχο.

Το ενοίκιο αγγίζει το ποσό των 9.100 ευρώ το μήνα και... το καλύτερο είναι πως επειδή είναι διεθνής αντιπροσωπία δεν υποχρεούνται να πληρώνουν φόρους! Ένσημα, τέλη κλπ θα επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη!

Το... χειρότερο απ' όλα όμως είναι ο χρόνος διάρκειας του συμβολαίου. Έχει τριετή διάρκεια, μέχρι 30/09/2013, αλλά το ΔΝΤ έχει δικαίωμα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια...

Ήρθαν για να μείνουν και μάλιστα είναι προετοιμασμένοι να κοιτάνε την Αθήνα αφ' υψηλού ως το Σεπτέμβρη του 2015!   Διαδώστε αυτό το άρθρο