Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τo Newsit βρήκε τον σωσία ρόκερ του Ευ. Βενιζέλου! Δείτε φωτο και video

Τo Newsit βρήκε τον σωσία ρόκερ του Ευ. Βενιζέλου! Δείτε φωτο και video
,

Η ομοιότητά τους είναι καταπληκτική. Και δε μπορείς να μην την σχολιάσεις. Ο… σωσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου ήρθε στην Ελλάδα και το NewsIt τον συνάντησε! “Θέλω να τον συναντήσω”, είπε!

Τον λένε Steve Grimmet και είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Grim Ripper. Και στους μη μυημένους στη heavy metal μουσική έγινε γνωστός πριν από μερικές μέρες, όταν έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο. Γιατί; Γιατί είναι ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

Το βράδυ της Δευτέρας, μόλις μερικά 24ωρα μετά τη… γνωριμία μας με τον σωσία του υπουργού Οικονομικών, οι Grim Ripper εμφανίστηκαν Seven Sins Club στην πλατεία Κάνιγγος. Και το NewsIt βρέθηκε εκεί για να δει από τον… άλλο Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Steve Grimmet ξέρει για την ομοιότητά του με τον Έλληνα πολιτικό, του το έχουν πει, όπως είπε στην camera του NewsIt, πολλοί φίλοι του Έλληνες. Αγαπάει το ελληνικό κοινό, γιατί είναι πολύ θερμό και πάντα όποτε τον καλούν να τραγουδίσει στην Ελλάδα, δε λέει όχι. “Είστε σπουδαίος λαός” λέει και γελάει στην παρατήρηση πως σίγουρα έχει περισσότερους funs από τον Έλληνα υπουργό.

«Μου λένε ότι μοιάζω με τον υπουργό των Οικονομικών σας. Έχω δει φωτογραφίες του. Δε νομίζω ότι μοιάζουμε πολύ. Αλλά φαίνεται ότι η «ομοιότητά μας» έχει γίνει μεγάλο hit στο youtube. Ίσως πρέπει να τον συναντήσω για να συζητήσουμε για την κατάσταση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο!».

«Κάθε χώρα έχει οικονομική κρίση. Νομίζω όλοι πρέπει να ενωθούμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Οι πολιτικοί πρέπει να πάψουν να λένε ψέματα και να αρχίσουν να λένε την αλήθεια και να λύσουν τα προβλήματα», λέει για την οικονομική κρίση.




Λίγα λόγια για τους Grim Ripper
Το συγκρότημα «γεννήθηκε» το 1979 στο Ντρόιτγουιτς της Αγγλίας, με ιδρυτικό μέλος τον κιθαρίστα Nick Bowcott, ο οποίος όμως αποχώρησε το 1988. Σήμερα, τα τρία από τα τέσσερα μέλη του, δεν είναι «ιδρυτικά στελέχη». Ο Grimmet μπήκε στο συγκρότημα το 1988, ο Chaz Grimaldi (μπάσο) ήρθε το 2008 και ο Mark Rumble (ντραμς) μόλις το 2010.

Μοναδικός από την… παλιά φρουρά ο κιθαρίστας Ian Nash. Τους ανακάλυψαν όταν κέρδισαν τη «Battle of the Bands», όπου συμμετείχαν περισσότερα από 100 γκρουπ. Υπέγραψαν συμβόλαιο με την Ebony Records και το πρώτο τους άλμπουμ (See You in Hell) κυκλοφόρησε στις αρχές του 1984.
Η σχέση του συγκροτήματος με τη δισκογραφική εταιρία πέρασε από 40 κύματα και μέσα από δικαστικές μάχες. Αποτέλεσμα, οι Grim Ripper να «επιστρέψουν» το 2006.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο …σωσίας του Ε.Βενιζέλου!Υπάρχει και είναι…χεβυμεταλάς!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε