Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το Norwegian Spirit στο λιμάνι του Πειραιά - Αναμένονται άλλα 850 κρουαζιερόπλοια!

Το Norwegian Spirit στο λιμάνι του Πειραιά - Αναμένονται άλλα 850 κρουαζιερόπλοια!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.05.2012 | 17:52
Πρώτη δημοσίευση: 07.05.2012 | 17:37

Οκτακόσια πενήντα κρουαζιερόπλοια έχουν προγραμματίσει φέτος να επισκεφθούν το λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΟΛΠ ενώ η αρχή εγινε με το άκρως εντυπωσιακό "Norwegian Spirit.

Για πρώτη φορά, προσέγγισε το Λιμάνι του Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο "Norwegian Spirit" που έως σήμερα ήταν δρομολογημένο στην Καραϊβική, και ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ Σταύρος Χατζάκος, υποδέχθηκε τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και τους επιβάτες, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα.

Το κρουαζιερόπλοιο με 2.639 επιβάτες και 961 μέλη πληρώματος έχει μήκος 268 μέτρα.

Η δρομολόγηση πλοίων από την Καραϊβική στη Μεσόγειο, δείχνει τη στροφή της πολιτικής των μεγάλων εταιριών, προς τις περιοχές της ιστορίας και του πολιτισμού, όπως η Ελλάδα και η Αθήνα, εκτιμούν στελέχη του ΟΛΠ.

Σημειώνεται, ότι στα τέλη Απριλίου, με την έναρξη της νέας περιόδου κρουαζιέρας, στο λιμάνι του Πειραιά έφθασαν μεταξύ άλλων τα πλοία "Queen Elisabeth" και "Queen Mary".

Υπενθυμίζεται, ότι το λιμάνι προσέγγισαν το 2011, 936 κρουαζιερόπλοια με 2.515.191αφίξεις και αναχωρήσεις επιβατών (αύξηση 35%).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιλέγεις την Ελλάδα για διακοπές; Δώρο 50 ευρώ!

Οι Γερμανοί φοβούνται ότι δεν είναι καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα
   Διαδώστε αυτό το άρθρο