Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Το Σχολείο που θέλεις”, θέλει την ψήφο σου!

“Το Σχολείο που θέλεις”, θέλει την ψήφο σου!

Το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον «Το Σχολείο που θέλεις», συμβάλει για 5η συνεχή χρονιά στη βελτίωση και αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων με στόχο να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον.

‘Έως τις 11 Ιουλίου, μπορούμε όλοι να επιλέξουμε μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος, ένα από τα 9 υποψήφια σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα, μαθαίνοντας γι’ αυτά και γνωρίζοντας την ιστορία τους. «Το Σχολείο που θέλεις μέσα σε ένα καλοκαίρι» γίνεται πραγματικότητα με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του πρώτου σχολείου σε ψήφους. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα προχωρήσει στις βελτιωτικές και επισκευαστικές εργασίες που απαιτούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε η νέα χρονιά να ξεκινήσει για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε ένα φιλόξενο, βελτιωμένο και λειτουργικό σχολείο, όπως έχει γίνει τις περασμένες χρονιές σε 12 σχολεία συνολικά.

Τα Σχολεία που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα είναι τα εξής: 1ο Δημοτικό Κορδελιού-Ευόσμου, 1ο ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου, 28ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Ελευθέριου –Κορδελιού, 2ο Γυμνάσιo Ευόσμου, 90ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 1ο ΓΕΛ Ευόσμου, 92ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου.

«Το Σχολείο που θέλεις» έχει αγκαλιαστεί από τις τοπικές κοινωνίες που το υποστηρίζουν θερμά και υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από 2012. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη βελτίωση σχολικών υποδομών, στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργεί ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον, αναλαμβάνοντας την εξ’ ολοκλήρου επισκευή και ανακαίνιση σχολικών μονάδων που έχουν αυξημένες ανάγκες, με τη συνεργασία με τους Δήμους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, και με τελικούς αποδέκτες τους μαθητές.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 4.200 μαθητές αλλά και μελλοντικά όσα παιδιά και έφηβοι θα μαθητεύσουν σε αυτά τα σχολεία, θα απολαμβάνουν ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον σε 12 ανακαινισμένα σχολεία. Περισσότεροι από 140.000 πολίτες έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με τη συμμετοχή τους. Η επένδυση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πρόγραμμα μέχρι σήμερα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, συμβάλοντας ουσιαστικά στη συνολική βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Βελτιώνουμε το σχολικό περιβάλλον μόνο με ένα κλικ στο www.tosxoleiopoutheleis.gr!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε