Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Μερικά Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το Χαμόγελο του Παιδιού θα πληρώσει 23.845,38 ευρώ σε τέλη κυκλοφορίας

Το Χαμόγελο του Παιδιού θα πληρώσει 23.845,38 ευρώ σε τέλη κυκλοφορίας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.11.2016 | 22:11
Πρώτη δημοσίευση: 30.11.2016 | 22:11

Τεράστιο είναι το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει το Χαμόγελο του Παιδιού μέχρι τέλος του χρόνου για τα τέλη κυκλοφορίας για τα ασθενοφόρα και τα οχήματα που διαθέτει και τα οποία μοναδικό σκοπό έχουν να βοηθούν καθημερινά χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το Χαμόγελο του Παιδιού, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα πρέπει να πληρώσει 23.845,38 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.

Πρόκειται για τις εξειδικευμένες κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά που δρουν υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Α.Β, τα οχήματα άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο που δρουν κατόπιν εισαγγελικών εντολών και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής που δρουν σε συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και τέλος τα οχήματα που καθημερινά μεταφέρουν στα σχολεία τους τα 278 παιδιά από τα 10 Σπίτια μόνιμης διαμονής και τα 38 παιδιά από τα 3 Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας του οργανισμού.

Και η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού επισημαίνει πως "μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα πρέπει να καταβληθούν 23.845,38 ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας καθώς παράλληλα θα πρέπει να πληρωθεί -όπως κάθε μήνα- πλήθος φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται χωρίς καμία ελάφρυνση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Φ.Π.Α., φόρος μισθωτών υπηρεσιών, φόρος ιδιόχρησης ακινήτων, φόρος παραχώρησης ακινήτων, φόρος αποδοχής κληρονομιάς κ.λ.π.)".   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Πόσα πληρώνετε για να πάρετε τις πινακίδες Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Πόσα πληρώνετε για να πάρετε τις πινακίδες
  2. Θράσος! Εφοριακός εξέδιδε «μαϊμού» τέλη κυκλοφορίας, απολύθηκε και ζητάει… τα ρέστα! Θράσος! Εφοριακός εξέδιδε «μαϊμού» τέλη κυκλοφορίας, απολύθηκε και ζητάει… τα ρέστα!
  3. Βρέθηκε ο 16χρονος Στέλιος που είχε εξαφανιστεί στην Νίκαια Βρέθηκε ο 16χρονος Στέλιος που είχε εξαφανιστεί στην Νίκαια
  4. Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Χαμόγελο του Παιδιού Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Χαμόγελο του Παιδιού
  5. Τέλη κυκλοφορίας: Ξεχάστε όσα ξέρατε, αλλάζουν όλα Τέλη κυκλοφορίας: Ξεχάστε όσα ξέρατε, αλλάζουν όλα
  6. Χαμόγελο του Παιδιού: 332% αύξηση στη βοήθεια των παιδιών! Χαμόγελο του Παιδιού: 332% αύξηση στη βοήθεια των παιδιών!