Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το application μόνο για δικηγόρους είναι γεγονός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μέσω κινητών τηλεφώνων θα ενημερώνονται τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες, άμεσα και με μηδενικό κόστος!

Όπως ανακοίνωσε ο ΔΣΑ τέθηκε σε λειτουργία η νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (smart phones), η οποία επιτρέπει την άμεση μετάδοση σημαντικών ειδήσεων και πληροφοριών.

Η νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Enginius, και προσφέρει τη δυνατότητα γνωστοποίησης των ανακοινώσεων και των Δελτίων Τύπου του Δ.Σ.Α. Παράλληλα με την χρήση των Push Notifications είναι δυνατή η κοινοποίηση οποιασδήποτε επείγουσας ειδοποίησης-ενημέρωσης προς τα μέλη του ΔΣΑ.

Επιπλέον η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από πληροφορίες για τα πιο σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος των Δικηγόρων του Λεκανοπεδίου Αττικής(Δικαστήρια και υπηρεσίες) ενώ με την χρήση της τεχνολογίας iBeacon, η υλοποίηση μπορεί να προσφέρει διαδραστική ενημέρωση.
Οι Δικηγόροι που διαθέτουν iOS & Android συσκευές κινητών τηλεφώνων, μπορούν να την εγκαταστήσουν δωρεάν στην συσκευή τους από το App Store και το Google Play αντίστοιχα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε