Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Το καταγγελτικό έπος των συνδικαλιστών στην Υγεία

Το καταγγελτικό έπος των συνδικαλιστών στην Υγεία

Ο Κάλχας διάβασε τη σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση στην υγεία και δηλώνει (βεβαίως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η δήλωσης του) πως ο χώρος της υγείας δεν σηκώνει φτηνές αντιπαραθέσεις, αλλά απαιτεί γόνιμες συνθέσεις. Παρά ταύτα του δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.

1. Το πρόβλημα είναι το νοσοκομείο της Σαντορίνης και ο Πολάκης;
2. Τον τελευταίο μήνα πήγε στα νοσοκομεία Γεννηματά και Ιπποκράτειο και παρά τα προβλήματα, δεν διαπίστωσε φαινόμενα που περιγράφουν οι συνδικαλιστές.
3. Με τόσο μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ πόσες ώρες παραπάνω δούλεψαν για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο; Ή μήπως δεν είναι αυτός ο ρόλος τους; Γιατί ο Καλχας είδε γιατρούς και προσωπικό στα δύο προαναφερόμενα νοσοκομεία να εργάζονται με αυταπάρνηση, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα και αισθάνεται την υποχρέωση να τους απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Οι συνδικαλιστές τί έκαναν; Πόςες ώρες εργάζονται; Μήπως νομίζουν ότι ξέμπλεξαν με μία καταγγελτική ανακοίνωση; Και κάτι τελευταίο. Παρότι λαλίστατοι δεν είδα να παίρνουν θέση για το επεισόδιο με τα συνεργεία καθαρισμού στα Τρίκαλα. Τελείωσε το μελάνι;

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε