Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το νέο συγκινητικό post του μαιευτήρα της συζύγου του Κωνσταντίνου Πανανά

Το νέο συγκινητικό post του μαιευτήρα της συζύγου του Κωνσταντίνου Πανανά

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Μαριάννα Ζαφείρη, σύζυγος του Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο.
 

Την περασμένη Τρίτη η Μαριάννα έφερε στη ζωή τον μικρό Κωνσταντίνο και ο γυναικολόγος της, Δημήτρης Κακαλέτρης δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία με την οικογένεια της νεαρής μητέρας, κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, ευχόμενος “Καλά Θρέμματα”. 

Κι όμως, οι ήρωες, αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες, δεν θα μπορούσαν παρά μόνο με ήρωες να συνυπάρχουν, τους ήρωες της καθημ…

Δημοσιεύτηκε από Drkakaletris.gr στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Στη φωτογραφία φαίνεται η Μαριάννα, ο αδερφός της Ιωάννης, η γιαγιά του μικρού Κωνσταντίνου και ο γιατρός, ο οποίος έγραψε τα εξής:

«Κι όμως, οι ήρωες, αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες, δεν θα μπορούσαν παρά μόνο με ήρωες να συνυπάρχουν, τους ήρωες της καθημερινότητας, η σύζυγος, η γιαγιά, ο παππούς, τα αδέρφια… είναι αυτοί που καλά θα κρύψουν μέσα στην ψυχή τους την θλίψη και τον πόνο ώστε με το βλέμμα τους, το χάδι τους, το χαμόγελό τους, να γαλουχήσουν τον μικρό Κωνσταντίνο, με τα ίδια ιδανικά που ο ήρωας πατέρας του, άπλωνε τα φτερά του…. Καλά θρέμματα Μαριάννα μου! Δημήτρης Κακαλέτρης!».

Την περασμένη Τρίτη ο κ. Κακαλέτρης είχε δημοσιεύσει ένα ακόμη συγκινητικό μήνυμα.

 

Απέκτησα μιά κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό…την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιό σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά,…

Δημοσιεύτηκε από Drkakaletris.gr στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε