Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Το πρόγραμμα της Alpha Bank που θα λύσει τα χέρια στους επιχειρηματίες του τουρισμού

Το πρόγραμμα της Alpha Bank που θα λύσει τα χέρια στους επιχειρηματίες του τουρισμού

Με τον τουρισμό να αποτελεί βασικό παράγοντα ενίσχυσης της οικονομίας, είναι ευχάριστο να σχεδιάζονται προγράμματα που ενισχύουν και διευκολύνουν τις δράσεις των τουριστικών επιχειρήσεων.

Ένα τέτοιο πλήρες πρόγραμμα προϊόντων, υπηρεσιών και προνομίων το οποίο έρχεται να εισάγει στην ελληνική αγορά η Alpha Bank. Το Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα προσφέρει ευέλικτες υπηρεσίες και επιβραβεύει τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο.

Πραγματοποίηση των Καθημερινών Συναλλαγών

O Επιχειρηματίας του Τουρισμού απολαμβάνει τα σημαντικά προνόμια του έντοκου επιχειρηματικού λογαριασμού “Alpha Έξυπνη Διαχείριση” ταυτόχρονα με προνομιακή τιμολόγηση σε μία σειρά άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.

Για την πραγματοποίηση των αγορών και πληρωμών της επιχειρήσεώς με ευκολία και ασφάλεια, προσφέρεται η εταιρική χρεωστική κάρτα Enter Bonus Business American Express, και επιβράβευση Bonus πόντους με κάθε συναλλαγή!

Για υψηλότερες αποδόσεις και ευελιξία στα ταμειακά διαθέσιμα της τουριστικής επιχειρήσεως και του επιχειρηματία προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα προθεσμιακών καταθέσεων.

Η καθημερινότητα του Επιχειρηματία γίνεται ακόμα πιο εύκολη με την σύγχρονη ηλεκτρονική υπηρεσία “Alpha Web Banking για Επιχειρήσεις“, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο η οποία επιτρέπει τη διενέργεια πληθώρας τραπεζικών εργασιών εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Επιπροσθέτως, για άμεση και δωρεάν ενημέρωση των κινήσεων του λογαριασμού όψεως μέσω e-mail παρέχεται η υπηρεσία “Alpha Alerts” ενώ για μαζικές εντολές (μισθοδοσίες, πληρωμές προμηθευτών κλπ) μέσω Internet παρέχεται η υπηρεσία “Alpha Mass Payments“.

Αποδοχή Συναλλαγών Καρτών

Με το πακέτο συνεργασίας “My Alpha POS“, που υποστηρίζει τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών με κάρτες από όλο τον κόσμο, η επιχείρηση επωφελείται από υψηλή ταχύτητα συναλλαγών, ασφάλεια με τεχνολογία Chip & PIN, πρωτοπορία με τεχνολογία contactless, απολαμβάνει τα οφέλη της “Υπηρεσίας Άμεσης Μετατροπής Νομίσματος – DCC” και ταυτόχρονα επιβραβεύεται με Bonus πόντους.

Ανάπτυξη της Επιχειρήσεως με καινοτόμες χρηματοδοτικές λύσεις

Για τους Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και έχουν επιλέξει το My Alpha POS, παρέχεται Κεφάλαιο Κινήσεως για πλήρη κάλυψη αναγκών ρευστότητας και λειτουργικών εξόδων μέσω του “My Alpha POS Credit Line“.Το ύψος του Κεφαλαίου Κινήσεως καθορίζεται ανάλογα με το ύψος των συναλλαγών που διενεργούνται από το My Alpha POS τερματικό της Επιχειρήσεως.

Επιπλέον, η Alpha Bank σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, προσφέρει Ενισχυόμενα Αναπτυξιακά Προγράμματα για κάλυψη αναγκών Κεφαλαίου Κινήσεως και χρηματοδοτήσεως επενδυτικών σχεδίων.

Ειδικά για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τα ξενοδοχεία / ενοικιαζόμενα δωμάτια, η Τράπεζα ενισχύει την αξιοπιστία τους εκδίδοντας Εγγυητικές Επιστολές (IATA, EOT) με προνομιακή τιμολόγηση.

Παροχή Κινήτρων για το Ανθρώπινο Δυναμικό με μία σειρά ελκυστικών τραπεζικών προϊόντων

Η Alpha Bank μεριμνά και για το ανθρώπινο δυναμικό της Επιχειρήσεως που δραστηριοποιείται στον τουρισμό με τον προνομιακό λογαριασμό “Alpha Μισθοδοσία” και το πρόγραμμα ολοκληρωμένης ιατρικής καλύψεως “Alpha Υγεία για Όλους” με προνομιακή τιμολόγηση.

Διενέργεια Εισαγωγών

Η Alpha Bank έχοντας επενδύσει στα πλέον εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, προσφέρει σε χαμηλό κόστος, αξιόπιστες λύσεις για τη διενέργεια εισαγωγών με ταχύτητα και ασφάλεια, μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων

Κάθε επιχείρηση, αναλόγως με το προφίλ της, μπορεί να διαμορφώσει το δικό της συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών “Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα”, και να επιλέξει εκείνα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά της.

Ενδεικτικοί τομείς δραστηριότητας επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Νησιωτικής και Ηπειρωτικής Ελλάδας και μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα “Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα” είναι: ξενοδοχεία/καταλύματα, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις εστιάσεως, ενοικιάσεως μεταφορικών μέσων, λιανικού εμπορίου (ενδυμάτων/ κοσμημάτων, mini markets, αρτοποιεία, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά.), καθώς και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (π.χ. διοργάνωση εκδηλώσεων).

Η διάθεση του Προγράμματος γίνεται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank, έως την 30.9.2016.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε