Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το συγκινητικό ταξίδι της Ειρήνης! Πώς βρέθηκε στον πιο σημαντικό αγώνα του γιου της #apoagapi [pics, vid]

Το συγκινητικό ταξίδι της Ειρήνης! Πώς βρέθηκε στον πιο σημαντικό αγώνα του γιου της #apoagapi [pics, vid]

Κάθε μητέρα θέλει να βλέπει το παιδί της να προοδεύει, να πετυχαίνει, να είναι ευτυχισμένο. Κι αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά, είναι να βρίσκεται εκεί, δίπλα στο παιδί της, σε όλες τις μικρές και μεγάλες “ένδοξες” στιγμές που του επιφυλάσσει το μέλλον. Να είναι εκεί και να το καμαρώνει.

Μια τέτοια μητέρα είναι και η Ειρήνη που πριν από 12 χρόνια έφερε στον κόσμο τον Μάνο. Ήταν δίπλα του στα πρώτα του βήματα. Ήταν εκεί στις πρώτες του προπονήσεις. Θέλει να είναι πάντα εκεί για αυτόν και να μοιράζονται τα όνειρά του, τις ανησυχίες του, τις χαρές και τις επιτυχίες του. Κάποιες φορές, ωστόσο, οι υποχρεώσεις μπορεί να την κρατήσουν μακριά.

Όπως έγινε και το φετινό καλοκαίρι, όταν ο Μάνος χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Σουηδία με την ομάδα του, τον Αθλητικό Όμιλο Αγίας Παρασκευής για να πάρει μέρος στο Gothia Cup. Ο μικρός της θα ταξίδευε για πρώτη φορά στο εξωτερικό για να πάρει μέρος στο μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για νέους και η Ειρήνη δεν θα μπορούσε να είναι στο πλευρό του.

Το μόνο που λαχταρούσε όσο τίποτα άλλο ήταν να καταφέρει να βρεθεί δίπλα του. Ήθελε να είναι εκεί για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές του, να τον στηρίξει και να τον καμαρώσει από κοντά. Και τα κατάφερε! Μοιράστηκε την επιθυμία της στη σελίδα www.apoagapi.gr και η #Amita φρόντισε για τα υπόλοιπα.

“Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για τον Μάνο. Ήθελα να βρίσκομαι δίπλα του. Ξέραμε, όμως, ότι ήταν αδύνατο. Και οι δύο. Οπότε δεν με περίμενε με τίποτα”. 

Ο Μάνος ξεκίνησε το ταξίδι του πιστεύοντας πως η μητέρα του θα μείνει πίσω στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο τον πήρε μια μεγάλη αγκαλιά και τον καθησύχασε, λέγοντάς του πως όλα θα πάνε καλά. Τέσσερις ώρες αργότερα απογειωνόταν και εκείνη για Σουηδία! Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει, με τον προπονητή του Μάνου βασικό συνεργό στη μεγάλη έκπληξη που κατέστρωσε η Amita.

Λίγα λεπτά πριν από τον πρώτο του αγώνα, ο Μάνος είδε ξαφνικά μπροστά του τη μητέρα του να ανοίγει την αγκαλιά της για εκείνον. Το χαμόγελό του ήταν αφοπλιστικό. Ντράπηκε λίγο, αλλά έτρεξε στην αγκαλιά της και οπλίστηκε με δύναμη για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο.

“Σε όλους τους αγώνες έπαιζε με την ψυχή του. Πώς να μην τον καμαρώνω; Αν κι ο μικρότερος στην ομάδα, δεν θέλει να του χαρίζονται. Θέλει να τον βλέπουν ως ίσο. Το αγόρι μου! Χάρηκα τόσο πολύ που το έζησα όλο αυτό γιατί έχει μεγαλώσει και θα αρχίσει να φεύγει πια μακριά μου”.

Η Ειρήνη είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με τον Μάνο το πρώτο του “διεθνές” γκολ και να του χαρίσει το πιο ζεστό της χειροκρότημα από τις κερκίδες! Ήταν εκεί, όπως και πολλές ακόμα μητέρες, που χάρη στην Amita έκαναν την ευχή τους πραγματικότητα. Μπείτε στην πλατφόρμα www.apoagapi.gr και απολαύστε τις συγκινητικές ιστορίες τους. Εκεί θα δείτε πολλές “πρώτες φορές” και σημαντικές στιγμές για τις οποίες μια μαμά ευχήθηκε να είναι εκεί… και η Amita το έκανε δυνατό, #apoagapi.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε