Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το συγκλονιστικό post της Τάνιας Τσανακλίδου για το σύμφωνο συμβίωσης και το τσίρκο στη Βουλή

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο σχολίασε η Τάνια Τσανακλίδου τα όσα έγιναν στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Και κυρίως να σχολιάσει τη στάση της Εκκλησίας αλλά και των βουλευτών, των… “εθνοπατέρων”, που άλλοι κρύφτηκαν πίσω από τις απουσίες κι άλλοι επέλεξαν εκφράζεις πεζοδρομίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανέβασε το σχόλιό της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Και μέσα σε 81 λέξεις τα είπε όλα. Για όλους. «Σέβομαι και τιμώ τις άλλες θρησκείες, τις άλλες πατρίδες, τις διαφορετικές από τις δικές μου επιλογές» έγραψε αφού πρώτα… δήλωσε Ελληνίδα και χριστιανή ορθόδοξη.

«Με ντροπιάζουν οι υποκριτές παπάδες, οι υστερικοί πολιτικοί, οι φασίστες και οι βάρβαροι» σημείωσε η Τάνια Τσανακλίδου και αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει ένα τελευταίο όνειρο: «ότι στην άκρη του κόσμου, μας περιμένει ακόμη εκείνη η βαθιά κατανόηση του “άλλου” που δεν είναι παρά η άλλη όψη του ακατανόητου και σκοτεινού μας εαυτού. Μας περιμένει, δηλαδή, η αγάπη».

 

Ειμαι Ελληνιδα, χριστιανη ορθοδοξη.Σεβομαι και τιμω τις αλλες Θρησκειες, τις αλλες πατριδες, τις διαφορετικες απο τις δι…

Posted by Tania Tsanaklidou on Tuesday, 22 December 2015

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε