Ειδήσεις ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ· ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ· ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ· ΣΕΙΣΜΟΣ Λίγα Σύννεφα 16 Αθήνα Αναλυτικά

Το βιβλίο του Φράγκου "τσιγκλάει" τους Τούρκους. Τι έγραψαν

Το βιβλίο του Φράγκου `τσιγκλάει` τους Τούρκους. Τι έγραψαν
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.10.2012 | 09:16
Πρώτη δημοσίευση: 09.10.2012 | 09:16

“Τσίγκλισε” τους Τούρκους το νέο βιβλίο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου «Ποια Τουρκία ; Ποιοι Τούρκοι ;», απόσπασμα από την παρουσίαση του περιεχομένου του από τον εκδοτικό οικο Λιβάνη παρουσίασε πρώτο το ΟNALERT.

Σύμφωνα με ανταπόκριση της Χουριέτ από την Αθήνα με τίτλο «Ένα περίεργο βιβλίο από τον ‘πραξικοπηματία’ Έλληνα» και υπέρτιτλο «Αποτελεί λέει απάντηση στο βιβλίο του Νταβούτογλου ‘Στρατηγικό Βάθος’», το όνομα του στρατηγού εν αποστρατεία, πρώην αρχηγού των χερσαίων δυνάμεων της Ελλάδας, κ.Φραγκούλης Φράγκος είχε περάσει στους ισχυρισμούς περί στρατιωτικού πραξικοπήματος τον περασμένο Νοέμβριο. Διαβαστε αναλυτικα στο Onalert
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1.  Αγριεύει  η κατάσταση! Αμερικανός στρατηγός:  Το ISIS εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας ! "Αγριεύει" η κατάσταση! Αμερικανός στρατηγός: "Το ISIS εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας"!
  2.  Πλάτες  του... Uncle Sam στον Ερντογάν για την κατάρριψη του μαχητικού! ΗΠΑ:  Δεν ενημέρωσε η Ρωσία ! "Πλάτες" του... Uncle Sam στον Ερντογάν για την κατάρριψη του μαχητικού! ΗΠΑ: "Δεν ενημέρωσε η Ρωσία"!
  3. Μπορεί η Τουρκία να καταρρίψει ελληνικό μαχητικό στο Αιγαίο; Τι σενάριο προωθεί Μπορεί η Τουρκία να καταρρίψει ελληνικό μαχητικό στο Αιγαίο; Τι σενάριο προωθεί