Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τον πήραν για “ασφαλίτη” και τον έστειλαν στον Ευαγγελισμό!

Στο νοσοκομείο έστειλαν 29χρονο υπάλληλο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας κουκουλοφόροι γιατί θεώρησαν ότι.. είναι “ασφαλίτης” με πολιτικά.

Το επεισόδιο έγινε στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Σίνα. Νεαροί κουκουλοφόροι που είχαν μείνει στην ουρά της πορείας επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια στον 29χρονο Ιωάννη Τζώρτζη με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό χτυπημένος στο κεφάλι και με κάταγμα στο θώρακα.

Η ομάδα των 15 αντιεξουσιαστών – ηλικίας από 17 ως 20 ετών σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – βγήκαν από το μπλοκ και άρχισαν να βρίζουν τον 29χρονο και φίλο του που κάθονταν σε παγκάκι, όπως αναφέρει το ΒΗΜΑ. Οι νεαροί επέμειναν ότι ο 29χρονος είναι αστυνομικός με πολιτικά και του ζητούσαν επίμονα να τους δείξει την ταυτότητά του.

Ο 29χρονος αρνήθηκε και τότε ένας από τους νεαρούς φώναξε “είναι ασφαλίτης” και όλοι μαζί επιτέθηκαν με ορμή στους δύο άντρες. Ο ένας απομακρύνθηκε τρέχοντας αλλά ο άτυχος Τζώρτζης δέχτηκε πολλά χτυπήματα ιδίως στο κεφάλι και στο θώρακα. Σταμάτησαν να τον χτυπούν μόνο όταν έκαναν την εμφάνισή τους ΜΑΤ ενώ και το ασθενοφόρο έφτασε – σύμφωνα με το ΒΗΜΑ – με μεγάλη καθυστέρηση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε