Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τοπικές καταιγίδες και βόρειοι άνεμοι σε όλη τη χώρα

Οι τοπικές καταιγίδες το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά και οι βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θαν κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται  γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε