Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα. Ο καιρός για όλη την Μ.Εβδομάδα

Βροχές κατά τόπους, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου, βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τα χαρακτηριστικά του καιρού.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Ήπειρο θα είναι όμως 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μέχρι το μεσημέρι για πρόσκαιρη καταιγίδα. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε