Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τοπικές βροχές και την Κυριακή

Τοπικές βροχές και την Κυριακή

Η αστάθεια στην ατμόσφαιρα θα προκαλέσει τοπικές βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής στα ηπειρωτικά.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι και θα φτάσουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 32 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, οι αυξημένες νεφώσεις θα προκαλέσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησος θα έχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

Καλός θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη με τους ανέμους βορειοδυτικούς 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Η Αττική θα έχει λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή η καταιγίδα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα, στη βόρεια Ελλάδα θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά της στέρεας και της Πελοποννήσου να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε