Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τους “έκοψε η λόρδα” έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Τους “έκοψε η λόρδα” έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Οι καταγιστικές πολιτικές εξελίξεις κρατούν τους δημοσιογράφους συνέχεια στο δρόμο. Οπότε τα στομάχια τους άρχισαν να διαμαρτύρονται.

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί της τηλεόρασης και γενικά των μέσων τις τελευταίες ημέρες δουλεύουν στο κόκκινο και συχνά βρίσκονται όλη την ημέρα στο δρόμο και κυρίως έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο.

Άλλωστε τους είχε προετοιμάσει και ο Κάρολος Παπούλιας ο οποίος αστειευόμενος τους είχε πει να τους φτιάξει μία τέντα στον κήπο του προεδρικού μεγάρου.

Οι απίστευτες ώρες εργασίας λοιπόν στους δρόμους, έκαναν τους πάντες να πεινούν και όπως αναμενόταν βρήκαν τη λύση. Άρχισαν λοιπόν τις παραγγελίες ακόμα και για σουβλάκια και έτσι τα delivery έρχονται κατά δεκάδες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, μόλις φτάνουν τα delivery παίρνουν τηλέφωνο τον ενδιαφερόμενο για να παραλάβει την παραγγελία του. Το μενού δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά γρήγορο φαγητό και σουβλάκια χωρίς τζατζίκι για να μην μυρίζουν και στους πολιτικούς αρχηγούς που πηγαινοέρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε