Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραγωδία! Νεκρός ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο! – Εικόνες σοκ από το σημείο

Τραγωδία! Νεκρός ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο! – Εικόνες σοκ από το σημείο

– Ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε στις μπάρες της συμβολής της οδού Θράκης με τη Βουλιαγμένης
– Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο χτύπησε με δύναμη στις μπάρες του δρόμου και ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του
– Ενδεικτικό του πως έγινε το αυτοκίνητο ήταν το γεγονός ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 1 ώρα για να τον απεγκλωβίσουν
– Μαζί του στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο γυναίκες, η μια έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά
– Τι δηλώνει στο newsit.gr ο άνθρωπος που αναγνώρισε τον γνωστό τραγουδιστή
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Πολύ νωρίς, μόλις στα 33 του χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής για τον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε ένα τροχαίο που έγινε σήμερα λίγο μετά τις 8 το πρωί σε δρόμο κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Η εικόνα του τζιπ σοκάρει. Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο, υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν. Η σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την τροχαία, ήταν τόσο σφοδρη που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα τον 33χρονο τραγουδιστή. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν άμεσα τον Παντελή Παντελίδη στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δυστυχώς τα τραύματά του ήταν βαρύτατα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο τραγουδιστής να εκπνεύσει. Αμέσως κλήθηκε η τροχαία η οποία τώρα διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια από τις δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΚΑΒ 

Είναι ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ο άνθρωπος που πρώτος είδε τον Παντελή Παντελίδη βαριά τραυματισμένο και τις δυο γυναίκες μέσα στο αυτοκίνητο που έγινε τάφος για τον γνωστό τραγουδιστή. «Μόλις παρκάρω το ΙΧ ακούω έναν θόρυβο. Βγαίνω και βλέπω ένα αυτοκίνητο να έχει τουμπάρει απέναντι στον δρόμο που είναι ανενεργός και βγαίνει από το ανατολικό αεροδρόμιο. Αμέσως πήρα το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική γιατί φοβόμουν ότι θα πέσει από τις μπάρες στον δρόμο. Ήταν μια κοπέλα μέσα και ήταν χτυπημένοι οι άνθρωποι και αναγνώρισα τον γνωστό τραγουδιστή».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο όπου ο δρόμος στρίβει για να μπει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ενδεικτικό του πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση είναι το γεγονός ότι η πυροσβεστική χρειάστηκε 1 ώρα για να τον απεγκλωβίσει.

Ποιός ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Σοκ προκάλεσε στην ελληνική σόου μπιζ η είδηση του θανάτου τού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Παντελή Παντελίδη.
Ο Παντελής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου του 1983. Ο 33χρονος τραγουδοποιός μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Ο Παντελής ήταν αυτοδίδακτος, μόνος του έμαθε να παίζει μουσικά όργανα, ενώ παρότι τα τελευταία χρόνια τα τραγούδια που έλεγε ο ίδιος ή που τραγουδούσαν άλλοι σημείωναν μεγάλη επιτυχία, συνέχισε να εργάζεται στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, που διατηρούσε μαζί με την οικογένεια του στη Νέα Ιωνία.

Από μικρός έγραφε τραγούδια, τα οποία βιντεοσκοπούσε και τα έστελνε στους φίλους του. Αυτοί, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, τα ανέβασαν στο YouTube, μέσα από το οποίο και έγινε γνωστός. Πολλοί ήταν τότε αυτοί που μίλησαν για το «φαινόμενο Παντελίδη», καθώς ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που έγινε διάσημος μέσω του διαδικτύου και όχι από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά τάλεντ σόου.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά και από το Πολεμική Ναυτικό παραιτήθηκε όταν έκλεισε την πρώτη του δουλειά ως τραγουδιστής. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά». Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.

Ο θάνατος βρήκε τον νεαρό τραγουδιστή μία μέρα πριν την πρεμιέρα του, 19 Φεβρουαρίου, στο κέντρο διασκέδασης Teatro, όπου θα εμφανίζονταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Μόλις πριν δύο μέρες είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων σε Κύπρο και Ελλάδα για ένα τραγούδι του, που σε στίχο του έλεγε: «θυμίζεις γκόμενα, που τριγυρνά στα κατεχόμενα».
Ο τραγουδιστής χθες απέσυρε το τραγούδι καθώς, όπως δήλωσε δεν ήθελε να στεναχωρήσει και να προσβάλει κανέναν και έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: «Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων. Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους “εκεί τι κάνεις;” και “πατρίδα πουλάς” χαρακτηρίζοντάς τη “σκάρτη”. Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν. Όσο για το αν γνωρίζω τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και το αν συμπονώ και σέβομαι τους Ελληνοκύπριους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ό,τι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου πάντα έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί στη δύσκολη στιγμή και γι αυτό και έχω παρασημοφορηθεί απ’ την πατρίδα. Απ’ όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος. Παρ’ όλα αυτά λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε. Σας ευχαριστώ όλους. Παντελής Παντελίδης».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΠΑΝΟΥ-Μ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε