Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρεις δικογραφίες για τα χθεσινά επεισόδια

Τρεις δικογραφίες για τα χθεσινά επεισόδια
Την ελληνική σημαία έκαψαν χθες αναρχικοί...ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2009 | 13:36
Πρώτη δημοσίευση: 07.12.2009 | 13:36

 
Εντολή για σχηματισμό τριών δικογραφιών για τα χθεσινά γεγονότα έδωσε στην Ασφάλεια ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακελάκος.

 
Σύμφωνα με την εντολή του Εισαγγελέα, η Ασφάλεια πρέπει να σχηματίσει δικογραφία για την εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο και τον σοβαρό τραυματισμό του Πρύτανη κ. Χρήστου Κίττα.
 
Η Ασφάλεια, που από χθες έλαβε εντολή να ερευνήσει την υπόθεση, θα πρέπει να αναζητήσει στοιχεία από καταγραφές στις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και τηλεοπτικών συνεργείων προκειμένου να εντοπίσει τους υπαίτιους για την επίθεση σε βάρος του πρύτανη.
 
Ο κ. Σακελάκος ζητά να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία για την υποστολή της σημαίας από το κτίριο της πρυτανείας και για το κάψιμο της στη συνέχεια, καθώς και για φθορές που έγιναν από τους δράστες εντός του χώρου του Πανεπιστημίου.
 
Τέλος, σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή δικογραφία θα σχηματιστεί και για το συμβάν, όπου αστυνομικός της Ομάδας Δ χτύπησε με τη μηχανή του 55χρονη γυναίκα στην πλατεία Συντάγματος.
 
Και σε αυτή την δικογραφία οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν στοιχεία απο κάμερες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο