Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Τρέξτε στη ΔΟΥ να μη σας... κόψουν το ρεύμα!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.01.2012 | 06:47
Πρώτη δημοσίευση: 19.01.2012 | 14:28

Και οι προϊστάμενοι των εφοριών θα μπορούν πλέον να παρεμβαίνουν υπέρ όσων δεν πλήρωσαν το χαράτσι, ώστε να μην τους κόβεται το ρεύμα!

Θα μπορούν επίσης να κάνουν διακανονισμούς για την πληρωμή του τέλους σε περισσότερες δόσεις. Αυτή τη διευκρίνιση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Μουλόπουλου.

Η ερώτηση αφορούσε περίπτωση βαριά ασθενή στην Πάτρα, που αδυνατούσε να πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Οικονόμου, οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ θα μπορούν στο έξης να αναστείλουν την έκδοση της εντολής διακοπής του ρεύματος αλλά και την εκτέλεση της εντολής.

«Στην από 16.12.2011 πράξη νομοθετικού περιεχομένου ορίζονται ρητά οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ο προϊστάμενος της ΔΟΥ μπορεί να αναστέλλει την έκδοση εντολής διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος και την εκτέλεση της εντολής διακοπής, καθώς και να αποφασίσει είτε την καταβολή του τέλους σε περισσότερες από τις προβλεπόμενες δόσεις είτε και τον περιορισμό του τέλους, μέχρι του ύψους που κρίνεται αναγκαίο, ώστε ο υπόχρεος να μπορεί να ανταποκριθεί στην καταβολή του, χωρίς να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η διαβίωση του ιδίου ή των προσώπων που συνοικούν με αυτόν και τον βαρύνουν φορολογικά», αναφέρει στην απάντησή του ο κ. Οικονόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αχαϊα: Ετοιμάζονται να κόψουν το ρεύμα σε ανάπηρο-Δείτε το βίντεο!

Η μεγάλη κοροϊδία με τις διακοπές ρεύματος και το χαράτσι μέσω ΔΕΗ

Τρέλανε ΔΕΗ και εφορία!

Κόβουν το ρεύμα σε 50.000

"Αν η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες μας εμείς θα το επανασυνδέσουμε"


Μαίρη Καλουτσάκη   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook