Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τρέχει η Πυροσβεστική σε όλη την Αθήνα – Ξεριζωμένα δέντρα και πεσμένες πινακίδες

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην περιοχή της Αττικής.

Από νωρίς το πρωί όπου το κύμα κακοκαιρίας “χτυπά” την Αττική με βροχές και θυελλώδεις ανέμους, άρχισαν να εντοπίζονται και τα πρώτα σοβαρά προβλήματα σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ήδη δεχθεί περισσότερες από 112 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαίρεση αντικειμένων, καθώς από τους ισχυρούς ανέμους, δέντρα και κλαδιά έχουν σπάσει, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε πολλά σημεία της περιοχής τα δέντρα και τα σπασμένα κλαδιά έχουν μπλοκάρει δρόμους, ενώ έχουν προκληθεί και διακοπές ρεύματος για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα πυροσβεστικά συνεργεία χρειάστηκε να επέμβουν σε 46 περιπτώσεις για κοπές δένδρων και σε 30 περιπτώσεις για την απομάκρυνση αντικειμένων, προκειμένου να ανοίξουν δρόμοι καθώς και για την πρόληψη ατυχημάτων.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρόμοια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και από πτώσεις διαφημιστιών πινακίδων και μαρκίζες, χωρίς ευτυχώς προς το παρόν να υπάρχει κάποιος τραυματισμός περαστικού.

Πάντως, λόγω των θυελλωδών ανέμων, καλό είναι οι πεζοί να προσέχουν και να αποφεύγουν σημεία με πολλά δέντρα και διαφημιστικές πινακίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολόκληρος τοίχος με πινακίδες καταπλάκωσε άνθρωπο στον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Θυελλώδεις οι νοτιάδες στα πελάγη – Βρέχει ήδη σε πολλές περιοχές της χώρας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λάμπρος Χαβέλας
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε