Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Τρία κωλόπαιδα σπάνε κάθε φορά την Αθήνα”

“Τρία κωλόπαιδα σπάνε κάθε φορά την Αθήνα”

Την ανυπολόγιστη ζημιά που έχουν προκαλέσει σε επιχειρήσεις και καταστήματα τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας επεσήμαναν όλοι οι φορείς του Τουρισμού αλλά και εκπρόσωποι των κομμάτων.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων, κατά την διάρκεια του 7ου Συνεδρίου για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και των κομμάτων.

Επεσήμανε ότι δεν κάνουν τίποτα για να προστατέψουν τις περιουσίες από τα αλλεπάλληλα επεισόδια ξεκαθαρίζοντας ότι η κριτική του δεν αφορά τις ειρηνικές διαδηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ NEWSIT

“Μιλάμε για τις έκνομες δραστηριότητες. Εκείνα τα καταραμένα σκαλιά στη Μεγάλη Βρετανία τα έχω δει εγώ προσωπικά έξι φορές, φέτος, σπασμένα. Τρία κωλόπαιδα σπάζουν κάθε φορά τα σκαλιά αυτά και δεν μπορεί να τους πιάσει το κράτος;”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Ανδρεάδης.

Εγκληματίες χαρακτήρισε τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν κτίρια και μαγαζιά ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Την ίδια ώρα, απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ανοίγει το δρόμο ώστε το Δημόσιο να αποζημιώνει πολίτες, εταιρίες ή εμπορικά καταστήματα για τις καταστροφές των περιουσιών τους κατά την διάρκεια επεισοδίων.

Το Ανώτατο Δικαστήριο μάλιστα δικαίωσε εταιρεία που ζητούσε αποζημίωση για την καταστροφή οχήματος από κουκουλοφόρους έξω από το Πολυτεχνείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα “μάχη” με τα ΜΑΤ τα ξημερώματα – Κάηκαν αυτοκίνητα

Κλεφτοπόλεμος μεταξύ ΜΑΤ και αναρχικών στο κέντρο – Νέο ραντεβού στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξη

14 τραυματίες, 9 συλλήψεις και 6 προσαγωγές στις οδομαχίες του κέντρου

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τα επεισόδια στο κέντρο

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις πορείες και τα επεισόδια της Αθήνας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε