Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τριήμερο ήταν και πάει… Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του τώρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όσοι απέδρασαν για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου ετοιμάζονται να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Για αυτό τη Δευτέρα και την Τρίτη και αναμένεται αυξημένη κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Λιμενικού, μεγαλύτερη επιστροφή επιβατών αναμένεται από Τήνο, Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη. Μάλιστα, η πληρότητα σε ορισμένα δρομολόγια επιστροφής αγγίζει και το 100%.

Για τη Δευτέρα, ανήμερα της Παναγίας έχουν προγραμματιστεί 27 αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά, εκτός του Αργοσαρωνικού, 15 από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο. Επίσης αναμένονται 26 επιστροφές πλοίων στον Πειραιά, 15 στη Ραφήνα και 22 από τον Αργοσαρωνικό.

Το Λιμενικό συμβουλεύει όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να βρίσκονται μιάμιση ώρα νωρίτερα στο λιμάνι και να ακολουθούν τις οδηγίες των λιμενικών.

Σε περίπτωση αλλαγής η καθυστέρησης δρομολογίου λόγω βλάβης σε κάποιο πλοίο ενδέχεται προγραμματισμένα δρομολόγια να τροποποιηθούν. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του ΟΛΠ, όλο το 24ωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε