Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρίπολη: Πλημμύρισε το Παναρκαδικό νοσοκομείο!

Τρίπολη: Πλημμύρισε το Παναρκαδικό νοσοκομείο!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2010 | 11:43
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2010 | 11:29

Νερά άρχισαν να τρέχουν απ’ τους τοίχους στα εξωτερικά ιατρεία, στον προθάλαμο των χειρουργείων και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών...

Όλα αυτά λίγα λεπτά μετά τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν την πόλη χθες βράδυ. Σε δηλώσεις του, ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι από την πρώτη ήμερα που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι ότι ‘’δεν έχουμε καλή εκτέλεση εργασιών αναπαλαίωσης στο νοσοκομείο’’.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι έδωσε εντολή στο διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας να αποκατασταθούν οι ‘’κακές εργασίες που έχουν εκτελεστεί στο παρελθόν ακόμα και με χρήματα του νοσοκομείου’’ και τόνισε ότι ‘’δεν είναι αποδεκτή από εμένα αυτή η εικόνα’’.

Επίσης, ο διοικητής του Παναρκαδικού ανέφερε ότι θα ζητήσει συνάντηση από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη, διότι το έργο αναπαλαίωσης γίνεται με επιβλέπουσα τεχνική υπηρεσία αυτήν της περιφέρειας και θα του ζητήσει να γίνουν συστάσεις στον ανάδοχο του έργου και να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι συμβατικές του υποχρεώσεις.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο