Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Tρίτο ντου εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης – VIDEO

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης κάνoυν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου να μοιάζει με ανέκδοτο καθώς σήμερα έκαναν νέα εισβολή και ξαναδιέκοψαν τη συνεδρίαση. Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το θέμα.

Η πρώτη διακοπή του συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε την περασμένη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και η δεύτερη την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι  οπως αναφέρει το thousandnews.gr προχώρησαν μπροστά από το προεδρείο και τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων με πανό και ο πρόεδρος του ΔΣ Παναγιώτης Αβραμόπουλος ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης

Λίγο πριν τις 4.00 το μεσημέρι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε τη διενέργεια επειγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Την έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Κατσή, ύστερα από σχετική έγγραφη ενημέρωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα ανατέθηκε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και το αδίκημα που θα διερευνηθεί είναι αυτό της διατάραξης οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας.

    Να σημειωθεί ότι οι συμβασιούχοι ζητούν από τη διοίκηση του δήμου να τους δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να διεκδικήσουν, μέσω της δικαστικής οδού, την επιστροφή τους στις θέσεις εργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Οι συμβασιούχοι διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε