Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι του Ζωγράφου από τις επιδρομές οπαδών του ΠΑΟ

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι του Ζωγράφου από τις επιδρομές οπαδών του ΠΑΟ

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής του Ζωγράφου από την ξαφνική επιδρομή που πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εμφανίστηκαν από το πουθενά με δοκάρια στα χέρια, ρόπαλα και πέτρες.

Περίπου 50 νεαροί οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στην πλατεία Γαρδένιας και με ορμητήριο την πλατεία άρχισαν να ανεβοκατεβαίνουν τους δρόμους της περιοχής, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας τα “όπλα” τους ανά χείρας.

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες μπροστά σε αυτή την εικόνα τρομοκρατήθηκαν και άλλοι κλείστηκαν στα σπίτια τους, ενώ οι καταστηματάρχες άρχισαν να κλείνουν νωρίτερα τα μαγαζιά τους υπό το φόβο ότι θα υπάρξουν επεισόδια με υλικές ζημιές.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική αν και κάποια στιγμή υπήρξαν μικροεντάσεις με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πετάνε πέτρες. Τελικά η ένταση δεν συνεχίστηκε και όλα έληξαν κανονικά.

Ωστόσο, το φαινόμενο είναι συχνό και φαίνεται και από την αποκλειστική μαρτυρία ενός ανθρώπου που ζει και εργάζεται στην περιοχή.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε