Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας: Η τραγική ειρωνεία του πατέρα [pics]

Φωτογραφία από Facebook
Φωτογραφία από Facebook

Είδε την μεγάλη του αγάπη να του παίρνει ό, τι πολυτιμότερο είχε. Η λατρεία του για την ταχύτητα, τα γρήγορα αυτοκίνητα και η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ένα τροχαίο δυστύχημα που έχει σοκάρει ολόκληρη τη χώρα. Αυτό που συνέβη λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, 26.02.2017 στην Αθηνών – Λαμίας και βύθισε στη θλίψη δύο οικογένειες.

Το ότι τα τροχαία αποτελούν ίσως τη μεγαλύτερη μάστιγα της χώρας είναι δεδομένο, ωστόσο το συγκεκριμένο, ίσως και λόγω του συγκλονιστικού βίντεο που είδε το “φως” της δημοσιότητας, προκάλεσε σοκ σε όποιον το είδε.

Ζήτημα μερικών δευτερολέπτων…

Μια οικογένεια σταμάτησε στις τουαλέτες που βρίσκονται επί της εθνικής οδού, με τον πατέρα να αφήνει στο αυτοκίνητο την σύζυγό του και τον σχεδόν τριών ετών γιο τους.

Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα άλλαξε ολόκληρη η ζωή του, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο. Μια διερχόμενη Porsche, εμφανίστηκε ξαφνικά και με ιλλιγιώδη ταχύτητα “καρφώθηκε” στο όχημα της οικογένειας, σκοτώνοντας ακαριαία την σύζυγο του άνδρα, τον γιο τους, αλλά και τους δύο ανθρώπους που επέβαιναν στην Porsche.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται και ο άνδρας να βγαίνει έντρομος από τις τουαλέτες, προφανώς ακούγοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο της πρόσκρουσης.

Φαίνεται στις εικόνες να μη μπορεί να πιστέψει το τι συνέβη, πιάνοντας μουδιασμένος το κεφάλι του… Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, είναι πως είδε την οικογένειά του να χάνεται από την μεγάλη του “αγάπη”.

Αυτήν για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα… Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υπάρχουν πραγματικά αμέτρητες δημοσιεύσεις από παρουσία του σε εκθέσεις αυτοκινήτων, πολλές φορές μάλιστα μαζί με τον γιο του και τη σύζυγό του.

Σοκ στο πανελλήνιο από το πολύνεκρο τροχαίο στην Αθηνών Λαμιας – Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία μέσα στην Porsche που σκότωσε μάνα και παιδί!

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης, είναι πως πριν λίγο καιρό είχε φωτογραφηθεί σε μία τέτοια έκθεση, μπροστά σε μία λευκή Porsche. Το μοντέλο που λίγο καιρό μετά έμελλε να μετατρέψει την ζωή του σε εφιάλτη…

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφία από Facebook

Φωτογραφία από Facebook

Φωτογραφία από Facebook 

Στην παρακάτω δημοσίευση, επίσης, ο άνδρας καμάρωνε που πήρε ένα μικρίο αυτοκινητάκι και αναρωτιόταν αν θα το χαίρεται περισσότερο ο γιος του ή ο ίδιος…

Φωτογραφία από Facebook

Σε μία ακόμη ανάρτηση, υπήρχε ξανά η φωτογραφία ενός αυτοκινήτου και αναφορά στον γιο του…

Φωτογραφία από Facebook

Μία ακόμη ειρωνεία; Στις 19 Φεβρουαρίου, είχε κάνει μια δημοσίευση σε μια σελίδα με αγγελίες, λέγοντας πως ενδιαφερόταν να αγοράσει ένα μικρό αυτοκίνητο, “απλά να με πηγαινοφέρνει στη δουλειά μου”…

Φωτογραφία από Facebook 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε