Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας: Σοκαριστικές εικόνες από τον απεγκλωβισμό [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Μια ανείπωτη τραγωδία που βύθισε στο πένθος τρεις οικογένειες και σόκαρε το πανελλήνιο. Το τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας έχει προκαλέσει θλίψη και αμέτρητα ερωτήματα.

Οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προκάλεσαν ανατριχίλα σε όσους τις παρακολούθησαν.

Το σοκαριστικό βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την Porsche να “καρφώνεται” με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν μια γυναίκα και το μικρό της παιδί, με τους δυο τους να πεθαίνουν ακαριαία.

Το ίδιο συνέβη και με τους δύο επιβαίνοντες της Porsche, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων Jumbo.

Μαζί του κι ένας φίλος του και κάπως έτσι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τρεις οικογένειες πενθούν από χθες, ζώντας τον χειρότερο εφιάλτη τους.

Εδώ και λίγη ώρα έχει δει το “φως” της δημοσιότητας κι ένα δεύτερο βίντεο, τραβηγμένο από την αντίθετη λωρίδα, ενώ οι τελευταίες εικόνες είναι πραγματικά “γροθιά στο στομάχι”.

Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας: Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη – Έφευγαν κομμάτια από τα λάστιχα [vid]

Δείχνουν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού των θυμάτων από τους πυροσβέστες, οι οποίο έφτασαν άμεσα και έσβησαν τη φωτιά… Τα πλάνα είναι ειδικά επεξεργασμένα, για ευνόητους λόγους… 

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε