Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσίπρας: ‘Αλμα στο κενό η αποχώρηση

Τσίπρας: ‘Αλμα στο κενό η αποχώρηση

Έντονη κριτική στη φυγή των τεσσάρων της Ανανεωτικής Πτέρυγας από τους κόλπους του κόμματός του, ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΝσε συνέντευξή του στην εφημ. «Έθνος της Κυριακής».

Οπως αναφέρει στη συνέντευξη, “σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να μπούμε σε πόλεμο φθοράς. Η πορεία τους θα κριθεί από τη ζωή, όπως θα κριθεί και η στάση του καθενός μας”. Προσθέτει πως “δεν εγκαταλείπεις το σπίτι σου, επειδή οι διπλανοί κάνουν φασαρία. Εκτός κι αν έχεις κάπου καλύτερα να πας. Δεν το πιστεύω, όμως. Το μέλλον θα δείξει”. 

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο οι τέσσερις παραιτηθέντες να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει άγνοια, αλλά  “η όποια συνεργασία οφείλει να είναι αξιόπιστη στις αρχές, τα προγράμματα και τα πρόσωπα”. 

Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει ότι “το πολιτικό σκηνικό καταρρέει” και υπογραμμίζει ότι “αυτό, που διεκδικούμε εμείς, είναι μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία, που μπορεί να σχηματιστεί μέσα από τους σημερινούς κοινωνικούς αγώνες, που υπερασπίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα και διεκδικούν εναλλακτικές λύσεις”. Σε πολιτικό πεδίο, τονίζει πως “η Αριστερά πρέπει να βρει κοινό βηματισμό με δυνάμεις, που αμφισβητούν ανοιχτά τη σημερινή πολιτική, είτε αυτές προέρχονται από τον οικολογικό, είτε από τον σοσιαλιστικό χώρο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Πόλεμος Τσίπρα- Ανανεωτικής Πτέρυγας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε