Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσουνάμι παραιτήσεων 20.000 δημοσίων υπαλλήλων την τελευταία εβδομάδα!

Χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι συνωστίζονται στην πόρτα εξόδου για να σώσουν τη σύνταξή τους

Τι αποκαλύπτει στο Νewsit o γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ για το κύμα φυγής των δημοσίων υπαλλήλων που σπεύδουν να υποβάλλουν παραίτηση πριν ισχύσει το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Περισσότεροι από 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι κρατάνε τις παραιτήσεις τους στο χέρι καθώς προτιμάνε να συνταξιοδοτηθούν παρά να δουν τις αποδοχές τους και τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται από 1η Οκτωβρίου.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος “οι επικείμενες αλλαγές που έρχονται μετά τις νέες αποφάσεις της κυβέρνησης για το συνταξιοδοτικό καθεστώς έχουν προκαλέσει μεγάλη ταραχή και πανικό σε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα και όσοι από αυτούς έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα συνταξιοδότησης είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία σε τροχιά εξόδου. Έχουν καταθέσει δηλαδή την πρώτη αίτηση τους για παραίτηση και περιμένουν να ακούσουν τις τελικές ανακοινώσεις Βενιζέλου για να καταθέσουν αμέσως τη δεύτερη αίτηση. Εαν πράγματι φύγουν όλοι ο αριθμός θα ξεπεράσει κατά πολύ τους 20.000 υπαλλήλους. Δηλαδή θα προκύψουν νέα μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών αλλά και δυσβάχτο βάρος απο εδώ και στο εξής στα ασφαλιστικά ταμεία που είναι σε πορεία κατάρευσης”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος…

Σε κάθε περίπτωση εάν φύγουν μαζικά περισσότεροι από 20.000 υπαλληλοι από το δημοσιο θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση του κοινού το οποίο ήδη σε πολλές υπηρεσίες αντιμετωπίζει πολύωρες καθυστερήσεις και ουρές ταλαιπωρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιστολή Ρέππα σε όλους τους υπουργούς – “Μειώστε κατά 30% το προσωπικό σας ΤΩΡΑ”

Το βράδυ κλειδώνει όλο το πακέτο – Ραβασάκια από αύριο για την εφεδρεία – Επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης για να μειωθούν οι αντιδράσεις

Δημόσιο: διπλό τσεκούρι στους μισθούς -Θέλουν μείωση 20% πριν το ενιαίο μισθολόγιο

Μέτρο-σοκ για όλους – Μελετούν νέα μείωση του αφορολόγητου

Νέο χαράτσι και περικοπές στις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ

Ζητούν να διακοπούν οι συντάξεις όσων είναι κάτω των 55!

Ρεκόρ παραιτήσεων δημοσίων υπαλλήλων μέσα σε δύο μέρες – Φεύγουν κατά χιλιάδες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε