Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Turkish Airlines: 3 βραβεία στα Tourism Awards 2017 & Greek Hospitality Awards 2017

Ο Alp Yavuzeser
Ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines Eλλάδος

Η Turkish Airlines απέσπασε 2 βραβεία στη διοργάνωση Tourism Awards 2017 και μία διάκριση στα Greek Hospitality Awards 2017.

Η Turkish Airlines διακρίθηκε στον θεσμό των Tourism Awards 2017 κατακτώντας για 2η συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Νέοι Προορισμοί – Βελτίωση προσβασιμότητας – Αύξηση εισερχόμενου τουρισμού».

Η προσθήκη 12 νέων προορισμών το 2016 αλλά και η αύξηση της επιβατικής κίνησης που εισέφεραν αυτές στην Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα ένα βραβείο για τον οργανισμό. Το ευρύ δίκτυο της εταιρείας, επιτρέπει σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα, να κάνουν χρήση των επιλογών που προσφέρει η Turkish Airlines, μέσω των καθημερινών πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το αναπτυσσόμενο δίκτυο της Turkish Airlines το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 295 προορισμούς σε 120 χώρες του κόσμου, συμβάλλει έτσι ώστε κάθε χρόνο περισσότεροι ταξιδιώτες να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν από και προς την Ελλάδα.

Η εταιρεία απέσπασε και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Storytelling Excellence» για την ιστορία που δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε σχετικά με το ποσοστό των Ελλήνων πιλότων που εργάζονται στην Turkish Airlines, οι οποίοι αποτελούν αξιοσημείωτο ποσοστό των ξένων πιλότων στην εταιρεία.

Ο παγκόσμιος αερομεταφορέας είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των Ελλήνων πιλότων, οι οποίοι γενικά ενδιαφέρονται να παραμείνουν στο εργατικό δυναμικό της Turkish Airlines, μία από τις πιο κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, η οποία ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, λόγω της συνεχής ανάπτυξης της Turkish Airlines, προσφέρει συνεχώς σημαντικές ευκαιρίες για τη σταδιοδρομία των πιλότων και παράλληλα δημιουργεί συνθήκες έτσι ώστε να νιώθουν οικεία σαν στο σπίτι τους.

Οι βραβεύσεις για την Turkish Airlines δεν σταματούν καθώς στην 3η χρονιά διοργάνωσης των Greek Hospitality Awards 2017 απέσπασε την τιμητική διάκριση “Most Hospitable Airline”, η οποία αποδόθηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά στον Ph.D. Ziya Taskent Turkish Airlines Sales President.

Ο PH.D. Ziya Taskent Turkish Airlines Sales President δήλωσε, «Αυτό το βραβείο είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας να προσφέρουμε την περίφημη τουρκική φιλοξενία σε όλες τις υπηρεσίες μας. Αισθανόμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες αυτές και θα συνεχίσουμε σταθερά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε πάντα να προσφέρουμε παραπάνω από τις προσδοκίες».

Ο κύριος Omer Faruk Sonmez Vise Sales President είπε, «Η Turkish Airlines δεν μεταφέρει μόνο επιβάτες σε περισσότερους από 295 διεθνείς προορισμούς σε 120 χώρες, αλλά προσφέρει επίσης μοναδικές υπηρεσίες και ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από τον πολιτισμό και τη φιλοξενία που τη διέπει».

Ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines Eλλάδος σημείωσε σχετικά, «Εκ μέρους της Turkish Airlines είμαι πραγματικά ευτυχής και υπερήφανος που παραλαμβάνω αυτά τα βραβεία. Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στους κριτές των διαγωνισμών. Συμπληρώνονται 70 χρόνια από την πρώτη διεθνή πτήση της Turkish Airlines προς την Αθήνα από την Άγκυρα, με ενδιάμεσο σταθμό την Istanbul. Από τότε έως και σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να μεταφέρει αδιάκοπα από και προς την Ελλάδα, επιβάτες από / προς κάθε σημείο του κόσμου. Αυτό το βραβείο επιβραβεύει τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση της δραστηριότητά μας στην Ελλάδα και μας ενθαρρύνει να επενδύσουμε περισσότερο στην χώρα, με στόχο να αποτελέσουμε έναν σημαντικό στρατηγικό εταίρο στην τοπική τουριστική βιομηχανία».

Ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines Eλλάδος

Οι συνεχείς διακρίσεις της Turkish Airlines σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, πιστοποιούν την ιδανική διαδρομή που διανύει η εταιρεία. Η στρατηγική που υλοποιείται με γνώμονα την ενίσχυση του οργανισμού αποδεικνύει πλήρη επιτυχία τόσο στον παγκόσμιο όσο και στον ελληνικό τουρισμό.

Η Turkish Airlines σε συνεργασία με την Dealber προσφέρει σε πολύ προνομιακή τιμή αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε