Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τζόκερ [1787]: Οι αριθμοί για να αγγίξεις το 600.000 ευρώ!

Τζόκερ [1787]: Οι αριθμοί για να αγγίξεις το 600.000 ευρώ!

H κλήρωση του τζόκερ σήμερα (Κυριακή 26/02/2017, αριθμός κλήρωσης 1787) μοιράζει περισσότερα από 600.000 ευρώ. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να είστε εσείς οι υπερτυχεροί!

Με το μυαλό στο… Τζόκερ, την κλήρωση σήμερα, Κυριακή 26/02 (αριθμός κλήρωσης 1787) και τον… θείο! Εσύ παίζεις Τζόκερ; Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου; Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr στις περισσότερες από 1.900 κληρώσεις που μετράει το Τζόκερ στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι: Το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις.

Αντίστοιχα, οι αριθμοί Τζόκερ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα στο Τζόκερ, οπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό Τζόκερ.

Πως μπορείς να προσελκύσεις καλοτυχία; Την απάντηση έρχεται να μας δώσει η επιστημονική έρευνα! Ο Richard Wiseman, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, φημίζεται για τις προχωρημένες έρευνες που έχει κάνει σε ιδιαίτερους τομείς της ψυχολογίας, μεταξύ αυτών και η τύχη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικές βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου. Ποιες, λοιπόν, είναι αυτές οι αρχές;

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε