Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τζόκερ 30-04: Συμβουλές επιτυχίας για Τζακ ποτ

Τζόκερ 30-04: Συμβουλές επιτυχίας για Τζακ ποτ

Κλήρωση Τζόκερ 1805: Το μυαλό όλων στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ (Κυριακή 30/04/2017). Τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε από τη μια στιγμή στην άλλη εκατομμυριούχοι.

Με το μυαλό στο τζακ ποτ του Τζόκερ, την σημερινή κλήρωση (Κυριακή 30/04, αριθμός κλήρωσης 1805) και τα 600.000. Εσύ παίζεις Τζόκερ; Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου; Πως μπορείς να προσελκύσεις καλοτυχία; Την απάντηση έρχεται να μας δώσει η επιστημονική έρευνα!

Εδώ θα δείτε τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ για την κλήρωση 1805 λίγο μετά τις 22.00.

Ο Richard Wiseman, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, φημίζεται για τις προχωρημένες έρευνες που έχει κάνει σε ιδιαίτερους τομείς της ψυχολογίας, μεταξύ αυτών και η τύχη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικές βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου. Ποιες, λοιπόν, είναι αυτές οι αρχές;

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το τζόκερ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει με το τζόκερ. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε