Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τζόκερ: “Ξέφυγε” πάνω από τα 6,3 εκ ευρώ! [κλήρωση 1778]

Τζόκερ: “Ξέφυγε” πάνω από τα 6,3 εκ ευρώ! [κλήρωση 1778]

Τζόκερ κλήρωση 1778. Στα 6.300.000 ευρώ έχει σκαρφαλώσει το Τζόκερ μετά από 10 συνεχόμενα τζακποτ. Κορυφώνεται την Πέμπτη η αγωνία για το τζόκερ!

Τζόκερ την Πέμπτη με 6.300.000 ευρώ, και η αγωνία ασφαλώς έχει χτυπήσει… κόκκινο. Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην κλήρωση 1778 της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου 2017. Με την ευκαιρία του μεγαλειώδους ποσού στο Τζόκερ, διαβάστε 5 ιστορίες από παλιούς υπερτυχερούς λοταρίας για το πώς ξόδεψαν τα χρήματά τους και ονειρευτείτε πώς θα μπορούσατε να ξοδέψετε εσείς τα 6,3 εκατ. εάν σας «κάτσει» αυτή την Πέμπτη

1. Ο Τζον και το water park.

Ο Τζον, έχοντας κερδίσει 319 εκατομμύρια δολάρια στο αντίστοιχο «Τζόκερ» της χώρας του, σκέφτηκε με τη σύζυγό του να χτίσουν ένα τεράστιο πάρκο με νεροτσουλήθρες, προς τιμήν των γονιών τους. Προφανώς τους άρεσαν πολύ τα παιχνίδια με το νερό!

2. Η Λουΐζα και το παγωτό.

Το 2012, η ογδονταενάχρονη Λουίζα Γουάιτ πέρασε από ένα ζαχαροπλαστείο να πάρει ένα πολύχρωμο παγωτό σορμπέ φρούτων. Αυτό ήταν λίγο πριν σταματήσει να παίξει ένα δελτίο Τζόκερ που θα κατέληγε να αξίζει… 336 εκατομμύρια δολάρια! Το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι η Λουίζα, προς τιμήν του τυχερού της παγωτού, έκανε μια τεράστια δωρεά προς την οικογένειά της που την ονόμασε «Το Σορμπέ του Ουράνιου Τόξου».

3. Ο τυχερός Μπομπ μες την ατυχία του.

Ο Καναδός Μπόμπ Ερμπ έγινε κατά 25 εκατ. δολάρια πλουσιότερος, αφού κέρδισε το δελτίο που αγόρασε καθώς πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του. Έπαιζε δελτία Τζόκερ για 43 χρόνια χωρίς να του «κάθεται», ωστόσο η τύχη έμελλε να του χαμογελάσει την πιο… περίεργη στιγμή. Ο εν λόγω οικοδόμος στο επάγγελμα συνέχισε τελικά να εργάζεται, και να δωρίζει την αμοιβή του σε Τράπεζα Τροφίμων.

4. Ο Νίγκελ Γουίλετς που ταξίδεψε παντού.

Ο Νίγκελ ενάντια σε κάθε πιθανότητα κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες το 2014, αφού είχε αγοράσει εντελώς τυχαία ένα δελτίο «Τζόκερ». Χρησιμοποίησε όλα αυτά τα χρήματα για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα μάζεψε 13 μέλη της οικογένειάς του και τα πήγε διακοπές στη Φλόριντα. Αυτός μετά συνέχισε στο Μεξικό και στο Ντουμπάι, ενώ τα επόμενά του σχέδια περιελάμβαναν ταξίδια στο Λας Βέγκας όπου θα γιόρταζε τα πεντηκοστά γενέθλιά του.

5. Η Λάρα και ο Ρότζερ που αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους.

Το 2006, οι δύο σύζυγοι χρησιμοποίησαν τα 1,8 εκατομμύρια λίρες που κέρδισαν στο «Τζόκερ» για να αγοράσουν το σπίτι που πάντα ονειρεύονταν. Τους κόστισε 670 χιλιάδες. Επιπλέον, αγόρασαν μία Porsche και 2 ακόμη σπίτια για να τα νοικιάζουν. Δε σταμάτησαν όμως εκεί. Έπαιξαν 25.000 στο χρηματιστήριο, ενώ ο Ρότζερ χρηματοδότησε και προσωπικό δίσκο μουσικής με την μπάντα που είχε από το σχολείο. Δυστυχώς 2 χρόνια μετά είχαν φάει όλα τους τα χρήματα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε